Sarat lan Ketentuan

Sarat lan Ketentuan

MACAPAK ING KOMUNITAS INGGRASA

Kahanan Umum kasebut kanthi jelas ngatur hubungan sing ana ing antarane Indicom Europa 2015 sl (Perusahaan sing nduweni merek dagang kasebut The Indian Face) karo kantor sing kadaptar ing Calle Zurbano 41, Bajo izquierda 28010, Madrid lan karo CIF ESB87341327 lan pihak katelu (sawise "Panganggo") sing ndhaftar minangka pangguna lan / utawa tuku produk liwat toko online situs. situs web resmi saka The Indian Face (http://www.theindianface.com", sawise" Toko ").

2. KANGGITAN USER

2.1 Pangguna setuju, umume nggunakake Toko, tuku Produk lan nggunakake layanan saben toko kanthi tekun, sesuai karo hukum, moralitas, tatanan umum lan ketentuan kasebut Kahanan Umum, lan sampeyan uga kudu nggunakake cara kanthi cara sing bisa ngrusak, ngrusak utawa ngrusak operasi lan rasa seneng ing Toko dening Pangguna utawa sing bisa cilaka utawa nyebabake karusakan ing barang lan hak The Indian Face, sing menehi, Pangguna utawa umume pihak katelu.

3. PRODUK lan HARGA

3.1 The Indian Face nduweni hak mutusake, kapan wae, Produk sing ditawakake kanggo pangguna liwat Toko. Utamane, bisa uga nambah Produk anyar kanggo sing ditawakake utawa kalebu ing Toko, mula ngerti yen ora diwenehake, Produk-produk anyar kasebut bakal diatur miturut syarat-syarat Ketentuan Umum kasebut. Kajaba iku, nduweni hak kanggo mungkasi nyedhiyakake utawa nggampangake akses lan nggunakake kapan wae lan tanpa kabar sadurunge ana macem-macem kelas Produk sing ditawakake ing Toko.

3.2 Produk sing kalebu ing Toko bakal cocog karo cara sing paling dipercaya sing teknologi tampilan web ngidini Produk bener. Karakter saka Produk lan rega katon ing Toko. Rega sing dituduhake ing Toko ing Euros lan ora kalebu VAT, kajaba ora dituduhake.

4. PROSEDUR lan KAEDAH PEMBANGUNAN PRODUK

4.1 Ing wektu maksimal rong puluh papat (24) jam, The Indian Face bakal ngirim email menyang Panganggo, ngonfirmasi tuku. Ngandika email bakal nemtokake kode referensi tuku, lan bakal rinci babagan ciri Product, rega, biaya pengiriman lan rincian pilihan sing beda kanggo nggawe pambayaran kanggo Produk The Indian Face.

4.2 Pangguna sing tuku produk liwat Toko kudu nggawe pambayaran liwat sistem pembayaran sing rinci ing Toko.

4.3 Indicom Europa 2015 sl bakal arsip dokumen elektronik sing kontrak diwarisake, ngirim salinan menyang Panganggo yen tuku wis digawe. Kontrak kasebut bakal ana ing basa Spanyol.

4.4 Konfirmasi pesenan sing dikirim dening The Indian Face iku ora sah minangka invoice, mung minangka bukti tuku. Invois sing cocog bakal dikirim bebarengan karo Produk.

5. KAYAN TANPA DENGAN

5.1 Pangguna nduwe hak mundur kanthi bisa kontak The Indian Face liwat email ing alamat ing ngisor iki: kontak @ theindianface.com lan nolak saka tuku sajrone wektu sing ora luwih saka pitung (7) dina bisnis, diwilang saka resepsi Produk. Produk kasebut kudu dikirim bareng karo form bali kanthi rampung lan salinan cathetan pangiriman utawa invoice, kanthi rampung, kanthi biaya pangguna-panuku pangguna kanthi langsung ngasilake Produk. Wangsulane bakal digawe sesuai karo pandhuane The Indian Face Ngandhani Pangguna kanggo menehi wangsulan babagan latihan mundur total kasebut. Pangguna kudu ngasilake Produk ing wektu maksimal pitung (7) dina saka The Indian Face nuduhake bentuk wangsul.

5.2 Penarikan kasebut nuduhake mbalekaken jumlah sing dibayar. Kanggo iki, klien kudu menehi tandha ing sheet bali nomer lan sing duwe kertu kredit ing endi The Indian Face Sampeyan kudu mbayar. Tembung kanggo pembayaran kasebut bakal ditetepake ing UU.

5.3 Hak mundur bisa uga ora ditindakake nalika Produk ora bali ing kemasan sing asli lan yen Produk ora ana ing kahanan sing sampurna.

6. PERKHIDMATAN CUSTOMER

6.1 Kanggo kedadeyan apa wae, pratelan utawa ngetrapake hak-hak kasebut, pangguna bisa ngirim email menyang alamat kontak @ theindianfacesitus.

7. Layanan SERVIS KAYU

7.1 lingkup dodolan wilayah liwat Toko eksklusif kanggo wilayah Uni Eropa, saengga layanan pangiriman mung kanggo wilayah kasebut. Produk sing dituku liwat Toko bakal dikirim menyang alamat pangiriman sing Pangguna nuduhake yen pembayaran wis diverifikasi, wektu pangiriman maksimal telung puluh (30) dina ditetepake kanthi standar ing UU.

7.2 Layanan kiriman saka The Indian Face Iki ditindakake kanthi kolaborasi karo operator logistik sing beda saka prestise sing diakoni. Pesenan ora bakal dileksanakake ing Peti Kothak utawa ing hotel utawa alamat ora permanen.

7.3 Biaya pengiriman ora kalebu ing rega Produk. Ing wektu tuku Produk, pangguna bakal dilaporake babagan biaya pengiriman sing tepat.

8. HUKUM INTELLEKTIF lan INDUSTRI

8.1 Pangguna ngakoni manawa kabeh unsur Toko lan saben Produk, informasi lan bahan sing ana, merek, struktur, pilihan, susunan lan presentasi konten, lan program komputer sing digunakake ing hubungan karo dheweke, dilindhungi dening hak properti intelektual lan industri dhewe The Indian Face utawa saka pihak katelu, lan Ketentuan Umum ora ngormati bab hak properti industri lan intelektual liyane saka hak istimewa sing dianggep dianggep khusus.

8.2 Kajaba dening The Indian Face utawa kaya sing bisa ditindakake dening pihak katelu sing duwe hak sing cocog, utawa kajaba iki diijinake kanthi sah, Pangguna bisa uga ora ngasilake, ngowahi, ngowahi, ngilangi, engineer reverse, nyebarake, nyewa, ngutangi, kasedhiya, utawa ngidini akses umum liwat sembarang bentuk komunikasi umum saka unsur apa wae sing diarani ing paragraf sadurunge. Pangguna kudu nggunakake bahan, unsur lan informasi sing diakses mung nggunakake Toko mung kanggo kabutuhan dhewe, meksa awake dhewe supaya ora nggunakake komersial materi, unsur lan informasi sing dipikolehi liwat padha.

8.3 Pangguna kudu ngindhari nyingkiri utawa ngapusi piranti teknis sing wis ditetepake The Indian Face utawa dening pihak katelu ing Toko.

9. Proteksi DATA

9.1 selaras karo UU 15/99 LOPD, kita ngandhani yen data pribadi lan informasi liyane sing diwenehake liwat formulir registrasi, uga saka transaksi sing ditindakake, bakal dilebokake lan disimpen ing file kanggo perawatan, diduweni dening The Indian Face, anggere pembatalan kasebut ora dijaluk. Perawatan kasebut bakal dituju kanggo pangembangan lan nglakokake adol, perhatian pribadi babagan produk lan layanan sing dipikolehi lan ningkatake perhatian, uga promosi produk lan layanan dhewe lan perusahaan katelu sing ana gandhengane. The Indian Face.

Kajaba iku, sampeyan dilaporake manawa data bakal kasedhiya kanggo perusahaan sing gegandhengan karo tujuan sing dituduhake / The Indian Face Bakal ngatasi data kasebut kanthi rahasia, minangka siji-sijine lan panampa eksklusif, lan ora menehi tugas utawa komunikasi kanggo pihak katelu liyane saka sing dituduhake peraturan saiki.

Pangguna kanthi jelas menehi pitunjuk, sanajan liwat elektronik, kanthi The Indian Face lan saka entitas kasebut, tawaran komersial lan tawaran promosi lan kontes. □ Ya, aku nampa.

9.2 Pangguna bisa olahraga kapan wae hak ngakses, koreksi, oposisi utawa pembatalan kanthi ngubungi The Indian Face, dening email kanggo ngubungi @ theindianface.com, masang salinan NIF utawa dokumen identifikasi pengganti.

9.3. Wangsulan sing ditandhani karo * ing formulir registrasi wajib. Tanggepan sampeyan ora bakal nyegah tuku produk sing dipilih supaya ora digawe.

10. LATIHAN

10.1 The Indian Face Iki bakal nggampangake panggunaan sandhi pribadi kanggo pangguna sing ndhaptarake kaya ing situs web. Tembung sandhi iki bakal digunakake kanggo ngakses layanan sing diwenehake liwat situs web. Pangguna kudu tetep sandhi kanthi tanggung jawab tunggal ing kerahasiaan sing paling ketat lan paling mutlak, mula, mula, kepiye kerusakan utawa akibat saka macem-macem kedadeyan saka pelanggaran utawa pambocoran rahasia kasebut. Kanggo alasan keamanan, tembung sandhi kanggo akses telematik menyang layanan sing gegandhengan situs web bisa diowahi sawayah-wayah dening pangguna. Pangguna sarujuk ngabari The Indian Face langsung nggunakake tembung sandhi sing ora resmi, uga akses dening pihak katelu sing ora sah.

11. KAKI

11.1 The Indian Face nggunakake cookie supaya bisa nambah layanan, nggampangake navigasi, njaga keamanan, verifikasi identitas pangguna, nggampangake akses kanggo pilihan pribadi lan nglacak panggunaan ing Toko kasebut. Cookie minangka file sing diinstal ing hard drive komputer utawa ing memori browser ing folder sing wis diatur dening sistem operasi komputer pangguna kanggo ngenali sampeyan.

11.2 Yen Pangguna ora pengin cookie dipasang ing hard drive, dheweke kudu ngatur program browsing Internet supaya ora nampa. Mangkono uga pangguna bisa nyirnakake cookie kanthi bebas. Yen pangguna mutusake mateni cookie, kualitas lan kecepatan layanan kasebut bakal saya mudhun lan malah bakal ilang akses menyang sawetara layanan sing ditawakake ing Toko.

12. UNDANG-UNDANG APLIKASI LAN JURIS

Kahanan umum iki diatur dening hukum Spanyol. Sembarang kontroversi sing ditimbulake saka interpretasi utawa eksekusi sing bisa uga ana hubungane karo kesahihan, interpretasi, pemenuhan utawa resolusi saka kontrak iki bakal diajukake ing Pengadilan lan Kompetisi Pengadilan lan Tribunals ing Kota Madrid, nolak kabijakan ukum sing bisa cocog karo marang Panganggo, kasedhiya yen undang-undang sing ditrapake ngidini.