Sarat lan Ketentuan

Sarat lan Ketentuan

 

MACAPAK ING KOMUNITAS INGGRASA

 

Kondisi Umum kasebut kanthi tegas ngatur hubungan antarane Indom Europa 2015 sl (Perusahaan sing duwe merek dagang The Indian Face) karo kantor sing kadaptar ing Calle Zurbano 41, Bajo izquierda 28010, Madrid lan karo CIF ESB87341327 lan pihak katelu (sawise "Panganggo") sing ndhaftar minangka pangguna lan / utawa tuku produk liwat toko online situs. situs web resmi saka The Indian Face (http://www.theindianface.com", sawise" Toko ").

 

2. KANGGO KANGGO PENGGUNA

2.1 Pangguna setuju, umume, nggunakake Toko, kanggo tuku Produk lan nggunakake saben layanan Toko kanthi tliti, sesuai karo ukum, moral, katertiban umum lan ketentuan kasebut Kondisi Umum, lan uga kudu ngindhari panggunaan kasebut kanthi cara apa wae sing bisa ngalangi, ngrusak utawa ngrusak operasi normal lan rasa seneng Toko dening Pangguna utawa sing bisa ngrusak utawa nyebabake kerusakan barang lan hak The Indian Face, sing menehi, Pangguna utawa umume pihak katelu.

 

3. PRODUK LAN HARGA

3.1          The Indian Face duwe hak kanggo mutusake, kapan wae, Produk sing ditawakake kanggo Pangguna liwat Toko. Utamane, sampeyan kapan wae bisa nambah Produk anyar kanggo sing ditawakake utawa kalebu ing Toko, amarga dingerteni manawa ora diwenehake, Produk anyar kasebut bakal diatur karo ketentuan Ketentuan Umum kasebut. Kajaba iku, duwe hak kanggo mandheg nyedhiyakake utawa nggampangake akses lan panggunaan kapan wae lan tanpa ana kabar sadurunge saka macem-macem kelas Produk sing ditawakake ing Toko.

 

3.2 Produk sing kalebu ing Toko bakal cocog kanthi cara sing paling bisa dipercaya yen teknologi tampilan web ngidini Produk sing ditawakake sejatine. Karakteristik Produk lan regane katon ing Toko. Rega sing dituduhake ing Toko yaiku Euro lan ora kalebu PPN, kajaba sing dituduhake.

 

4. PROSEDUR LAN Wujud PEMBAYARAN PRODUK

4.1 Sajrone wektu maksimal patlikur (24) jam, The Indian Face bakal ngirim email menyang Panganggo, ngonfirmasi tuku. Ngandika email bakal nemtokake kode referensi tuku, lan bakal rinci babagan ciri Product, rega, biaya pengiriman lan rincian pilihan sing beda kanggo nggawe pambayaran kanggo Produk The Indian Face.

 

4.2 Pangguna sing tuku produk liwat Toko kudu mbayar liwat sistem pembayaran sing rinci rinci ing Toko.

 

4.3         Indicom Eropah 2015 sl Bakal arsip dokumen elektronik sing kontrak kasebut diresmikake, ngirim salinan menyang Pangguna yen tuku wis rampung. Kontrak kasebut bakal digawe nganggo basa Spanyol.

 

4.4 Konfirmasi pesenan dikirim dening The Indian Face Ora valid minangka invoice, mung minangka bukti tuku. Faktur sing cocog bakal dikirim karo Produk.

 

5. KANGGO KANG TANPA

5.1 Pangguna duwe hak mundur total sing bisa dihubungi The Indian Face a través del correo electrónico en la siguiente dirección: contacto @ theindianface. com lan mandheg tuku ing wektu sing ora ngluwihi pitung (7) dina kerja, dietung saka panrima Produk. Produk kasebut kudu dikirim bareng karo lembar pengembalian sing wis rampung lan salinan cathetan utawa invoice sing wis rampung, sing wis rampung, lan Sing Tuku pangguna bakal tanggung jawab kanggo biaya langsung ngasilake Produk. Said bali bakal digawe sesuai karo pandhuan sing The Indian Face Ngandhani Pangguna kanggo menehi wangsulan babagan latihan mundur total kasebut. Pangguna kudu ngasilake Produk ing wektu maksimal pitung (7) dina saka The Indian Face nuduhake bentuk wangsul.

 

5.2 Penarikan kasebut mbutuhake pengembalian dana saka jumlah sing dibayar. Kanggo nindakake iki, pelanggan kudu nuduhake ing sheet bali nomer lan sing duwe kertu kredit The Indian Face Sampeyan kudu mbayar. Tembung kanggo pembayaran kasebut bakal ditetepake ing UU.

 

5.3 Hak mundur bisa uga ora digunakake nalika Produk ora bali ing kemasan asline lan nalika Produk ora kondisine sampurna.

 

6. LAYANAN PELANGGAN

6.1 Kanggo kedadeyan, pratelan utawa nggunakake hak-hak kasebut, Pangguna bisa ngirim email menyang alamat kontak @ theindianfacesitus.

 

7. LAYANAN PENGIRIMAN RUMAH

7.1 Cakupan wilayah penjualan liwat Toko khusus kanggo wilayah Uni Eropa, dadi layanan pangiriman mung kanggo wilayah kasebut. Produk sing dituku liwat Toko bakal dikirim menyang alamat pangiriman sing dituduhake dening Pangguna yen pembayaran wis diverifikasi, wektu pangiriman maksimum yaiku telung puluh (30) dina sing ditemtokake minangka standar ing Undhang-undhang.

 

7.2 Layanan pangiriman saka The Indian Face Iki ditindakake kanthi kolaborasi karo operator logistik sing beda saka prestise sing diakoni. Pesenan ora bakal dileksanakake ing Peti Kothak utawa ing hotel utawa alamat ora permanen.

 

7.3 Biaya pengiriman ora kalebu ing rega Produk. Nalika tuku Produk, Pangguna bakal dilaporake babagan biaya pengiriman sing pas.

 

8. PROPERTI INTELEKTUAL LAN INDUSTRI

8.1 Pangguna ngakoni manawa kabeh unsur Toko lan saben Produk, informasi lan bahan sing ana ing dalamnya, merek, struktur, pilihan, pesen lan presentasi konten, lan program komputer sing digunakake ing hubungan karo wong-wong mau, dilindhungi dening hak properti intelektual lan industri saka The Indian Face utawa saka pihak katelu, lan Ketentuan Umum ora ngormati bab hak properti industri lan intelektual liyane saka hak istimewa sing dianggep dianggep khusus.

 

8.2 Kajaba sah dening The Indian Face utawa kaya sing bisa ditindakake dening pihak katelu sing duwe hak sing cocog, utawa kajaba iki diijinake kanthi sah, Pangguna bisa uga ora ngasilake, ngowahi, ngowahi, ngilangi, engineer reverse, nyebarake, nyewa, ngutangi, kasedhiya, utawa ngidini akses umum liwat sembarang bentuk komunikasi umum saka unsur apa wae sing diarani ing paragraf sadurunge. Pangguna kudu nggunakake bahan, unsur lan informasi sing diakses mung nggunakake Toko mung kanggo kabutuhan dhewe, meksa awake dhewe supaya ora nggunakake komersial materi, unsur lan informasi sing dipikolehi liwat padha.

 

8.3 Pangguna kudu ngindhari utawa ngindhari piranti teknis apa wae sing digawe The Indian Face utawa dening pihak katelu ing Toko.

 

9. Proteksi DATA

9.1 Selaras karo Law 15/99 LOPD, kita ngandhani manawa data pribadi lan informasi liyane sing diwenehake liwat formulir registrasi, uga saka transaksi sing ditindakake, bakal dilebokake lan disimpen ing file kanggo diproses, diduweni dening The Indian Face, anggere pembatalan kasebut ora dijaluk. Perawatan kasebut bakal dituju kanggo pangembangan lan nglakokake adol, perhatian pribadi babagan produk lan layanan sing dipikolehi lan ningkatake perhatian, uga promosi produk lan layanan dhewe lan perusahaan katelu sing ana gandhengane. The Indian Face.

Asimismo, se le informa que sus datos serán puestos a disposición de las empresas asociadas para las finalidades indicadas/ The Indian Face Bakal ngatasi data kasebut kanthi rahasia, minangka siji-sijine lan panampa eksklusif, lan ora menehi tugas utawa komunikasi kanggo pihak katelu liyane saka sing dituduhake peraturan saiki.

Pangguna kanthi jelas menehi pitunjuk, sanajan liwat elektronik, kanthi The Indian Face lan entitas sing kasebut ing ndhuwur, komunikasi komersial lan tawaran promosi lan kontes. □ ya, aku nampa.

 

9.2 Pangguna bisa nggunakake hak akses, koreksi, oposisi utawa pembatalan sawayah-wayah kanthi ngubungi The Indian Face, kanthi email sing dialamake kanggo ngubungi @ theindianfacecom, masang salinan salinan NIF utawa dokumen identifikasi pengganti.

9.3. Wangsulan sing ditandhani karo * ing formulir registrasi wajib. Tanggepan sampeyan ora bakal nyegah tuku produk sing dipilih supaya ora digawe.

 

10. WANGSULAN

10.1        The Indian Face Iki bakal nggampangake panggunaan sandhi pribadi kanggo pangguna sing ndhaptarake kaya ing situs web. Tembung sandhi iki bakal digunakake kanggo ngakses layanan sing diwenehake liwat situs web. Pangguna kudu tetep sandhi kanthi tanggung jawab tunggal ing kerahasiaan sing paling ketat lan paling mutlak, mula, mula, kepiye kerusakan utawa akibat saka macem-macem kedadeyan saka pelanggaran utawa pambocoran rahasia kasebut. Kanggo alasan keamanan, tembung sandhi kanggo akses telematik menyang layanan sing gegandhengan situs web bisa diowahi sawayah-wayah dening pangguna. Pangguna sarujuk ngabari The Indian Face langsung nggunakake tembung sandhi sing ora resmi, uga akses dening pihak katelu sing ora sah.

 

11. KOKOKI

11.1        The Indian Face nggunakake cookie supaya bisa nambah layanan, nggampangake navigasi, njaga keamanan, verifikasi identitas pangguna, nggampangake akses kanggo pilihan pribadi lan nglacak panggunaan ing Toko kasebut. Cookie minangka file sing diinstal ing hard drive komputer utawa ing memori browser ing folder sing wis diatur dening sistem operasi komputer pangguna kanggo ngenali sampeyan.

 

11.2 Yen Pangguna ora pengin cookie dipasang ing hard drive, dheweke kudu ngatur program browsing Internet supaya ora ditampa. Kajaba iku, Pangguna bisa ngrusak cookie kanthi bebas. Yen pangguna mutusake kanggo mateni cookie, kualitas lan kacepetan layanan bisa uga suda, lan bakal ilang akses menyang sawetara layanan sing ditawakake ing Toko.

 

12. HUKUM LAN JURISDIKSI sing DILAKU

Kahanan umum iki diatur dening hukum Spanyol. Sembarang kontroversi sing ditimbulake saka interpretasi utawa eksekusi sing bisa uga ana hubungane karo kesahihan, interpretasi, pemenuhan utawa resolusi saka kontrak iki bakal diajukake ing Pengadilan lan Kompetisi Pengadilan lan Tribunals ing Kota Madrid, nolak kabijakan ukum sing bisa cocog karo marang Panganggo, kasedhiya yen undang-undang sing ditrapake ngidini.