GRATIS SKI lan SNOWBOARD FREERIDERS

Goggle ski lan salju salju kita digawe dening lan kanggo freeriders. Fitur teknis sing dhuwur kanggo njamin kinerja sing paling apik lan linuwih maksimal ing kahanan sing paling ekstrem sajrone praktik Freeride. Topeng ski kita digawe saka kabutuhan tim freeriders mbutuhake produk ing syarat-syarat bahan lan kenyamanan. Sawise produk wis diuji, kita ngumpulake kabeh informasi sing dibutuhake supaya bisa nindakake modifikasi sing dibutuhake ing pabrik kanggo nyukupi syarat kasebut. Dheweke produk premium saka tingkat paling dhuwur

Helix & Freeride V.2:: lensa Magnetik sing bisa diowahi

Seri Helix lan Freeride V.2 kita kalebu kacepetan ski dhuwur Lensa magnetik ditambahi Kanthi 2 lensa kalebu: 1 kanggo dina sing cerah ing CAT.3 lan korek liyane kanggo dina visibilitas sing kurang ing CAT.1. Lensa magnetik ngidini sampeyan ngganti lensa cepet lan gampang kurang saka 2 detik.




Dakkandhani kepiye sampeyan olahraga lan aku bakal ngandhani kepiye sampeyan saingan

Uller® Minangka merek premium kinerja dhuwur sing digawe lan para atlit elit. Kabeh produk digawe digawe miturut atlit kinerja sing dhuwur sing ngetrapake kabutuhan ing produk lan digawe kanggo nutupi kabeh panjaluk. Produk dites njupuk menyang level stres paling dhuwur kanggo mesthekake yen bakal entuk pangarepan nalika digunakake ing olahraga profesional lan amatir.