GRATIS SKI lan SNOWBOARD KANGGO PARA RASA

Kacamata ski lan snowboard kita yaiku digawe dening lan kanggo freeriders. Kinerja teknis sing dhuwur kanggo njamin kinerja sing paling apik lan linuwih maksimum ing kahanan sing paling ekstrim sajrone latihan Freeride. Topeng ski kita digawe saka kabutuhan tim ski kita freeriders mbutuhake produk ing syarat-syarat bahan lan kenyamanan. Sawise produk wis diuji, kita ngumpulake kabeh informasi sing dibutuhake supaya bisa nindakake modifikasi sing dibutuhake ing pabrik kanggo nyukupi syarat kasebut. Dheweke produk premium saka tingkat paling dhuwur

Helix & Freeride V.2:: lensa Magnetik sing bisa diowahi

Seri Helix lan Freeride V.2 minangka kacamata ski mewah Lensa magnetik ditambahi Kanthi 2 lensa kalebu: 1 kanggo dina sing cerah ing CAT.3 lan korek liyane kanggo dina visibilitas sing kurang ing CAT.1. Lensa magnetik ngidini sampeyan ngganti lensa cepet lan gampang kurang saka 2 detik.




Dakkandhani kepiye sampeyan olahraga lan aku bakal ngandhani kepiye sampeyan saingan

Uller® Iku merek kinerja dhuwur premium sing digawe dening atlit elit. Kabeh produk digawe kanthi pengalaman para atlit kinerja tinggi sing nyukupi kabutuhan ing produk lan digawe kanggo ngrampungake kabeh panjaluk. Produk kasebut dites nggawa stres sing paling dhuwur kanggo mesthekake yen bakal bisa dikarepake sajrone digunakake ing olah raga olahraga profesional lan amatir.