Iki ski ing Colorado! Bandhingake stasiun sing paling apik

Oktober 28, 2020

Ski ing kacamata ski resort paling apik

SKI NATE ING ING ING PUTIH WARNA!

Cuando pensamos en Colorado el ski es lo primero que se nos viene a la mente… ¿Y cómo no? ¡Imposible no asociar uno con el otro! Sus montañas llenas de relieves y tazones naturales parece que fueron especialmente creadas para que los amantes de este y otros deportes de nieve nos deslizáramos por ellas a todo dar.

¡A sacar las ski gogglesporque pronto se viene la mangsa ski y es momento  de sentir la adrenalina y el aire puro! Y es que justamente ski ing Colorado Ora ana bandhingane, amarga sing sejatine ngunjungi pucuk, sing paling dhuwur ing Pegunungan Rocky, njerit crita petualangan sing kudu diduweni saben pemain ski.

Negara Centennial sing diarani, sisih kulon ing Amerika Serikat, bisa duwe blizzard sing gedhe amarga kahanan dhuwur lan cuaca, nanging ing antarane wulan Nopémber nganti April nampa ewonan pemain ski sing golek petualangan ing musim sing beda. lan obyek salju.

Ski ing Colorado: tinjauan musim sing paling apik

 TUKARKAN RESEP KULIT PALING BEST ing COLORADO

 ASPEN

Kutha Aspen dumunung ing Pitkin County, Colorado, lan muncul minangka Mekah ski sawise Perang Dunia II kanthi nggawe Perusahaan Skiing Aspen, nggawe kutha iki dadi hub utama sajrone pirang-pirang taun. kegiatan olahraga lan budaya sing muter ing olahraga iki.

Aspen digawe saka 4 pusat sing beda-beda sing ora ana hubungane lan kita njamin sampeyan minangka kutha sing bisa main ski sanajan anggaran sampeyan ora paling dhuwur, lan uga yen sampeyan ora duwe pengalaman ski akeh, amarga kabeh bakal gumantung ing pusat ski sing sampeyan milih ngunjungi, lan musim sing sampeyan lakoni.

Para pamula bakal nemokake stasiun 'Buttermilk' lan bagean ngisor stasiun 'Snowmass' sing becik. Yen sampeyan duwe kualitas perantaraan, bakal migunani kanggo ngunjungi 'Highlands' lan 'Snowmass' ing wilayah sing paling dhuwur. Lan yen sampeyan wis dadi skier maju utawa profesional, pilih Gunung AspenSampeyan ora bisa ngliwati Bowl stasiun Highlands.

Ski ing Colorado: tinjauan musim sing paling apikTur, luwih murah demo Resor ski Aspen karo kita!

Gunung Aspen (Ajax)

Dumunung ing sisih lor kutha, Aspen Mountain minangka pusat ski pertama ing kutha iki, lan nduweni karakteristik khusus banget sing mbedakake saka liyane, lan lereng kasebut pancen angel banget. Nyatane, dheweke ora nawarake trek wiwitan ing Aspen Mountain. Iki kalebu pirang-pirang trek perantara, maju lan ahli, saengga bisa dadi eksklusif ing babagan iki. Duwe total 76 trek sing dihubungake dening sawetara ngangkat, lan dhasar cedhak banget karo kutha kasebut dhewe.

Aspen - Buttermilk

Kanggo bagean kasebut, stasiun Buttermilk dumadi saka lereng "gampang" lan "penengah", utamane dianjurake kanggo miwiti olahraga ing donya olahraga, nglatih katrampilan utawa nyenengake. pipa(ngapusi tabung) lan salju salju (taman salju). Kajaba iku, spesifikasi uga ndadekake pusat sing wis kenal banget, utamane kanggo bocah-bocah. Dununge ana ing sisih lor Aspen Highlands, lan kurang dhuwur ing dhuwur.

Aspen - Dataran Tinggi

Sampeyan nemokake sisih lor Aspen, sing ana ing Highland Peak lan Loge Peak. Aspen Highlands ana ing antarane liyane kanggo nawakake ski gunung dhuwur (ora dianjurake kanggo penengah utawa pamula) sing nawakake kaluwihan lan bokor alami sing diadaptasi kanggo olahraga: Highland Bowl, Bowl Olimpiade lan Steeplechase. Dadi, yen sampeyan nggoleki pengalaman sing ekstrem, iki mesthi dadi papan kanggo sampeyan.

Apen - Snowmass

Dumunung ing sacedhake Kampung Snowmass, stasiun iki ora ana salah siji sing paling populer ing Aspen, lan uga paling gedhe ing 4. Nduwe macem-macem trek kanggo kabeh tingkat sing ndadekake. titik Cocog kanggo pamula lan kanggo kunjungan kulawarga, nanging ora bakal diapusi, iki uga kalebu trek tingkat dhuwur sing cukup dadi tantangan sing paling canggih. Stasiun salju duwe swasana apik, hotel, restoran lan toko sing bisa dituku.

Aspen minangka resort ski dirancang kanggo menehi pengalaman sing ora cocog, bisa adaptasi karo kabutuhan saben wong lelungan lan motif perjalanan (petualangan, kulawarga, romance utawa sinau). Sampeyan mesthi bisa ngunjungi kabeh stasiun, nanging saiki sampeyan bakal ngerti sing paling cocog karo sampeyan.

Kajaba iku, kabeh papan wis dicocogake kanthi apik kanggo pariwisata, lan pengalaman kasebut luwih kepenak, aman lan kepenak, saka nawakake sistem transportasi sing nyaman, kanggo panyimpenan lan ganti bot supaya ora nggawa bobot tambahan supaya sampeyan bisa konsentrasi tenogo ing alesan nyata kita lagi ana ... ski!

Ski ing Colorado: tinjauan musim sing paling apik

COPPER GUNUNG

Ing stasiun Copper Mountain sampeyan disambut dening swasana sing luar biasa sing kebak turis lan uga akeh warga lokal, kanthi akeh trek kanggo kabeh tingkat. Dununge ana ing sisih kulon Denver (ibukutha Colorado). Ing kana, sampeyan bakal nemokake 77 gampang, 50 perantara lan 25 trek sing angel kanggo 152 trek sing lagi ngenteni. Wiwit mung 13 km saka Frisco (Summit County), sampeyan bisa milih pilihan akomodasi ing kutha cedhak yen sampeyan pengin motong anggaran panginepan sajrone lakune, kutha sing uga duwe pilihan hiburan turis kayata taman salju, musium lan wilayah hiking.

Nanging, stasiun Tembaga Mountain dhewe duwe fasilitas hiburan dhewe, asrama lan restoran sing bakal sampeyan gumun, nyebar liwat telung lokasi: Wétan Timur, Kampung ing Copper lan West West.

Mangkene minangka kekarepan sing paling ahli ing olahraga iki, sing digawe kanthi alami ing antarane gunung, lan diadaptasi kanggo nyenengake para pengunjung, kanthi akeh trek sing kasedhiya, loro trodden lan ora dipotong.

Elinga, babagan stasiun iki kira-kira udakara 3.000 meter, dadi sampeyan kudu nyiapake kanggo nganggep iki lan ora ngidini njupuk adoh saka nyenengake perjalanan sampeyan.

Ski ing Colorado: tinjauan musim sing paling apik 

 TEMBANG TENGAH

Uga dikenal minangka "Favorite of Colorado", Winter Park Resort minangka resort sing dirancang utamane kanggo tingkat ski maju lan perantara, sanajan kita nemokake pilihan jejak kanggo pamula. Dumunung ing cedhak Front Range (udakara 90 menit saka Denver), Winter Park kanthi posisi ing jejere Divisi Continental sing menehi kaunggulan kanggo nampa lan nuli ribut mangsa ing meh kabeh wilayah. Apa tegese? Badai mau bakal kepepet lan nambah lapisan salju liyane kanggo bisa gedhe.

Stasiun kasebut duwe telung puncak (Winter Park, Mary Jane lan Vasquez Ridge) sing saling sesambungan lan komunikasi ing saben liyane kanthi jalur lan ngangkat, lan bisa nampung luwih saka 10.000 wong saben dina ski. Kasedhiya pilihan kanggo hotel-hotel, hotel, lan kondo kalebu paling murah nganti paling mewah. Lan aja kaget yen sampeyan nemokake sawetara kamar turu sing didhelikake ing alas ing kuthaTaman Musim Dingin!

Kajaba iku, stasiun iki nduweni kauntungan gedhe kanggo dicocogake kanggo nampa wong sing duwe cacat fisik, sing bakal duwe kesempatan kanggo sinau ski utawa salju salju ing Pusat Olahraga Nasional kanggo Orang Kurang Upaya (NSCD) sing ana.

Ski ing Colorado: tinjauan musim sing paling apik

 VAIL (RESEP KANGGO SKIL)

Stasiun iki minangka negara paling gedhe ing saindenging Colorado lan nomer telu paling gedhe ing AS. Dumunung ing Eagle County, ing sebelah kutha Vail. Mesthi bakal dadi salah sawijining pengalaman liburan sing paling sampeyan bisa milih, amarga nawakake kabeh antarane telung bagean kasebut (The Front-Side, Blue Sky Basin), kalebu trek biasane kanggo tingkat sing luwih maju, mula Akeh ahli ski teka ing stasiun iki, nanging menehi pilihan sing paling apik kanggo penengah lan pamula sing ora nguciwani sampeyan.

Kajaba iku, kutha-kutha lan kutha sing apik banget ing Lembah Vail lan kolonial, nanging sampeyan bakal weruh yen blanja lan wilujeng wengi pancen mewah! Sampeyan bakal nemokake atusan alternatif penginapan (panginepan, hotel, omah / pondokan lan kondo) sing bakal adaptasi karo kabeh anggaran lan rasa amarga macem-macem pilihan, sanajan pancen bener bisa dadi salah sawijining pusat sing paling larang ing Colorado. Yen sampeyan duwe kesempatan kanggo nandur modal ing pengalaman salju iki, luwih saka disaranake! Sanajan sampeyan uga bisa milih tetep ing kutha cedhak stasiun sing sawetara kilometer.

Kasunyatan kasunyatan: Kutha Vail dhewe dibangun sawise resort ski dibukak ing 1962! 

Kajaba iku, Resort Vail Ski kalebu telung resort liyane, sing dianggep mandhiri, nanging dikendhaleni dening Vail Resorts:

 

  • RESEP PUTIH KIRI

Sampeyan nemokake ora luwih saka 20 menit saka Vail, ing cedhak kutha Avon. Beaver Creek iku sinonim karo kemewahan ing saben cara, saka jeneng merek menyang galeri seni sing kesandhung nalika mlaku-mlaku, nggawe salah sawijining pilihan sing paling elegan, premium lan eksklusif.

Pusat ski cukup sithik dibandhingake karo stasiun liyane, kanthi gunung ski sing dumadi saka telung desa. Umume duwe trek kanggo tingkat penengah, nanging nduweni pilihan kanggo level sing luwih maju lan pamula. Sampeyan uga nemokake es sing ngluncur es sing sampeyan ora bisa kejawab! 

  • RESORT SKI BRECKENRIDGE

Kanthi umum disebut "Breck", dumadi saka 5 puncak sing sumebar ing saindhenging Summit County (Summit County), salah sawijining sing paling kerep dileksanakake ing Amerika Serikat Pengalaman Breckenridge duwe pengalaman kutha cilik lan apik, nanging ora ngganggu. ora ana gandhengane karo layanan lan akomodasi sing apik kanggo kabeh rasa.

Iki minangka papan salju sing akeh salju sing biasane ana lereng kanggo level ahli sing maju lan penengah, sanajan sampeyan uga nemokake lereng pemula kanthi sekolah ski kanggo sinau. Kajaba iku, sampeyan bisa seneng taman ing gaya gratis Kanggo luwih apik karo kothak lan ril kanggo geser lan mlumpat menyang kabeh, lan ing ngendi sampeyan bisa mlaku menyang praktik profesional sing diakoni kanggo kompetisi sabanjure.

  • RESORT KEYSTONE

Stasiun Keystone dumunung ing kutha eponymous ing negara Colorado, cedhak banget karo Denver, lan saiki dikendhalekake dening Vail Ski Resorts. Komplek ski kasebut dumadi saka 3 gunung, utamane kanthi lereng kanggo luwih maju lan ahli, nanging ana pilihan kanggo penengah lan pamula, supaya ora ana sing ditinggal! Keystone luwih becik kanggo menehi Wengi ski (wengi ski) amarga akeh lerengé leren khusus kanggo wengi iki.

Ing Keystone Resort sampeyan bakal nemokake pilihan restoran sing apik lan macem-macem toko, uga luwih saka sewu pilihan akomodasi sing cocog karo citarane lan pilihan sampeyan, saka sing paling apik lan terjangkau, menyang omah pribadi lan condo gunung sing paling mewah.

Kajaba iku, ana wilayah kanggo nunggang jaran, kursus golf, taman sepedha gunung, papan kanggo ceramah lan konferensi, lan tlaga sing cedhak, yen beku, dadi udakara sking es, mung sawetara menit. 

Ski ing Colorado: tinjauan musim sing paling apik

 ASAS ARAPAHOE

También llamada “The Basin” o “A-Basin”, Arapahoe Basin es una estación albergada en el Bosque Nacional de White River en Colorado.  Es un destino especialmente pensado para expertos del esquí y el snowboard ya que en su mayoría se compone por pistas de nivel avanzado, aunque si ofrece opciones de pista intermedias y también para principiantes, con escuela de aprendizaje. Además, es una estación en la que podrás esquiar hasta inicios del mes de junio (pudiera extenderse incluso hasta julio), por lo que en muchas ocasiones abre tres meses más que otras estaciones y esto sí que le da un valor agregado.

Elinga yen ora duwe akomodasi dhewe, dadi sampeyan kudu milih tetep ing Keystone Resort utawa ing kutha-kutha ing sekitar mung 20 menit saka area ski, kayata Frisco, Dillon, Silverthorne lan Breckenridge.

Ski ing Colorado: tinjauan musim sing paling apik

 KANGGO

Sampeyan nemokake cedhak banget karo kutha Georgetown ing Colorado, sing kalebu ing Loveland Basin lan Loveland Valley, sing disambungake saben liyane kanthi numpak bis. Ski lan riders Sing paling ekstrem yaiku sing ngunjungi stasiun Loveland, kanggo nggoleki salju salju sing tanpa 400 lalu lintas lan lereng curam sing bakal mbukak ing bokor sing mbukak; salju luwih akeh tinimbang ing ski ski liyane ing Colorado.

Sin embargo, los esquiadores principiantes encuentran en esta estación opciones geniales, igual con pendientes, pero menos inclinadas, específicamente en el área de Loveland Valley.  Suele ser de las estaciones que abren sus puertas primero en el año, con temporadas que van desde octubre a mayo.  Las opciones de alojamiento son bastante amplias, con alternativas de hoteles sencillos hasta condominios adaptados con todas las comodidades. Sin embargo, si que se puede optar por hospedaje en el pueblo de Georgetown que cuenta también cuenta con excelentes opciones.

Ski ing Colorado: tinjauan musim sing paling apik

 Iki minangka sawetara resor paling apik sing bisa sampeyan kunjungi nalika main ski sabanjuremenyang Colorado. Saben wong kasebut gaya unik, lan yen sampeyan pengin sampeyan bisa ngunjungi luwih saka siji.

NGANGGO: Musim ski umume antara wulan November lan April.

Kaya sing wis dirembug sadurunge, resor Arapahoe Barin lan Loveland minangka loro sing cenderung mbukak luwih dawa tinimbang liyane, nanging kasunyatane yaiku pembukaan lan nutup musim ski tundhuk hak ukum dhewe.

Biasane nggawe keputusan adhedhasar jumlah lan tingkat salju sing tiba ing taun kasebut. 

 AKTIVITI LAIN ing COLORADO

Colorado minangka negara sing apik banget sing ora mung dadi ski, sampeyan uga bisa nggunakake kesempatan kanggo nyenengake fasilitas liyane nalika ngeculake awak saka plancongan lan adrenalin sing akeh banget.

Sampeyan uga bisa ngrasakake pengalaman liyane sing ora bisa dilalekake ing kutha Denver lan negara Colorado ing umum, sing kapenuhan papan sing bisa dikunjungi:

  • Nitih sepeda
  • Zoo Denver
  • Museum Ilmu lan Alam Denver
  • Snowmobile nitih liwat gunung
  • Ice skating ing kali beku
  • Kayaking ing Confluence Park
  • Kapal kapal Washington Park
  • RiNo District ART
  • Blanja
  • Pub lan restoran
  • Rapat olahraga tim lokal

... ing antarane macem-macem jinis hiburan Colorado sing ditawakake.

Elinga, supaya bisa mlaku-mlaku ing ski, sampeyan kudu nyiyapake suhu sing sithik, kanthi sandhangan sing cocog lan peralatan sing cocog, apa sampeyan dhewe utawa nyewa musim. Sampeyan uga kudu eling yen olahraga petualangan ing salju tansah nyebabake risiko kanggo nimbang. Pramila iku penting kanggo tansah dilaporake, nyiyapake lan njaga kahanan sing waspada.

Nanging lelungan ski iki menyang Colorado menehi janji luwih nyenengake, kebebasan lan adrenalin!

Saiki sampeyan ngerti luwih lengkap babagan pengalaman ski ing Colorado, sampeyan bisa milih musim lan pusat sing paling apik miturut kabutuhan. Supaya aja ragu-ragu lan urip trip petualangan iki sing bakal menehi tandha uripmu ing salawas-lawase!


Ninggalake komentar

Komentar bakal disetujoni sadurunge ditampilake.

Publications sing gegandhengan

7 rute muter kanggo nikmati kacamata sepeda sampeyan!
7 rute muter kanggo nikmati kacamata sepeda sampeyan!
Pariwisata siklus wis dadi salah sawijining kegiatan sing paling hebat musim panas iki! Kegiatan sing nggabungake bersepeda rekreasi sing paling apik karo wisata petualangan. Apa sampeyan gra
maca liyane
Hudson Yards Lingkungan anyar sing eksklusif ing New York!
Hudson Yards Lingkungan anyar sing eksklusif ing New York!
Yen iki dudu pertama kali ngunjungi New York, luwih becik sampeyan bali maneh lan golek maneh. Kutha gedhe iki dadi salah sawijining konstruksi paling ambisius ing taun-taun pungkasan: Hudson Yards. S.I.G
maca liyane
Pengalaman munggah ing Volcano Villarrica
Pengalaman munggah ing Volcano Villarrica
Perhatian, para petugas pariwisata petualangan! Kita ngerti manawa sampeyan seneng ngerti papan anyar lan ngrasakake pengalaman sing ora iso lali sing nggawe urip sampeyan dadi ekstrim. Wektu iki kita bakal budhal
maca liyane
Iki langit ing Sydney-Wollongong (Australia)
Iki langit ing Sydney-Wollongong (Australia)
Salah sawijining papan sing paling apik kanggo parachute yaiku manawa Australia. Apa sampeyan seneng olahraga lan petualangan sing ekstrem? Temokake pengalaman nggawe langit ing Sydney - Wollongong!
maca liyane
Pengalaman swarga ing Turquoise Coast
Pengalaman swarga ing Turquoise Coast
Yen sampeyan seneng karo eksplorasi, pantai paradisiacal lan liburan sing sampurna, informasi iki kanggo sampeyan. Temokake keajaiban Pantai Turquoise ing Riviera Turki!
maca liyane
Flying ing balon ing pulo Mallorca
Flying ing balon ing pulo Mallorca
Flying over Mallorca ing balon udara sing panas wis prakteke dadi tradhisi ing Pulo Balear Spanyol. Pengalaman lengkap sing mbutuhake ewu petualang kanggo ngrasakake langit.
maca liyane
Nusantara Langkawi ing Malaysia
Nusantara Langkawi ing Malaysia
Muncul saka jarak jarak Segara Andaman kita nemokake salah sawijining paradises eksotis ing saindenging jagad ing kabeh kamulyan emerald: Langkawi, kepulauan sing apik banget sing dumadi saka 104 pulo.
maca liyane
Surf ing Nazaré, ibukutha gelombang paling gedhe ing donya.
Surf ing Nazaré, ibukutha gelombang paling gedhe ing donya.
Kutha pesisir sing diarani tenang lan tenang nanging ing alam kasebut, ana segara alam bébas sing katon dirancang khusus kanggo surfing.
maca liyane