Kacamata salju 2020 Anyari topeng sampeyan ing musim ski iki!

Oktober 28, 2020

Kacamata salju 2020

Dina salju luwih apik! Sing nggawe kita bungah banget nalika ndeleng yen salju wis tiba ing resor ski. Ing riders lan pemain ski yaiku sing paling nggegirisi nalika mangsa ski lan dheweke ora sabar ngenteni plancongan akhir minggu mbesuk kanggo slide karo kanca liyane utawa penunggang gaya bebas sing nggawe trik lan mlumpat sing paling ekstrem.

Ora nggumunake sapa wae yen para penggemar olahraga salju lan ski mesthi seneng salju sing lagi wae tiba, lan sejatine dihargai sanajan ing musim panas, kita ndeleng salju ing stasiun sing paling cedhak. Iki penting banget supaya siyap tumindak! Apa sampeyan wis siyap kabeh peralatan ski? Salah sawijining aksesoris sing paling penting sing kudu sampeyan nggawa nalika ngunjungi wilayah salju sampeyan bisa dipercaya kacamata salju. Ora dadi masalah yen sampeyan seneng snowboard utawa ski kacamata salju 2020 Dheweke ora bisa ilang saka tim olahraga sampeyan. Apa sampeyan wis nyiyapake kabeh peralatan ski?

Ora bisa nindakake disiplin olahraga kasebut tanpa meh "gaib" kacamata salju padha menehi riders Lan ana akeh sebab kenapa kita kudu nindakake kacamata salju! Ora preduli kapan taun, utawa jinis salju ing musim iki. Ing kacamata salju 2020 lagi kudu!

Apa sampeyan ngerti sebabe sampeyan kudu nganggo kacamata utawa topeng nalika mlebu ing wilayah salju? Tanpa mangu-mangu saiki wayahe nganyari maneh topeng salju lan nyiapake iki mangsa ski Maca terus lan temokake mupangate nganggo sing paling apik kacamata salju!

Kacamata salju

Lindhungi dhewe karo sing paling apik!

Napa aku kudu nganggo kacamata salju?

Olahraga salju pancen apik tenan. Kita mesthi saya gumun karo kepiye carane bisa duwe talenta. riders saiki, uga generasi pemain ski anyar sing nyedhiyakake kabeh kanggo ngulandara. Nanging salah sawijining kerugian sing ana ing salju yaiku bisa mbebayani banget kanggo kesehatan mata yen ora nindakake pancegahan.

Pemain ski profesional lan pamula lan pengunjung turis ing resort kudu nglindhungi dheweke kacamata salju lan kacamata hitam. Efek salju ing mripat lan penglihatan bisa kedadeyan kanthi cepet lan meh tanpa disadari, mula dianjurake supaya ora nglindhungi mata nalika ing wilayah salju kalebu "wuta salju" sing diarani.

Apa wuta salju?

"Wuta salju" minangka salah sawijining cilaka mripat sing umum sampeyan bisa ngalami kakehan radiasi surya ing wilayah salju. Jeneng ilmiah kanggo kondhisi iki yaiku keratitis surya, sanajan uga dikenal kanthi jeneng "photokeratitis", lan kasusun saka peradangan area transparan sing paling njaba sing diarani kornea.

Kita kudu tansah nggawa kacamata salju disertifikasi supaya ora nandhang gejala wuta salju, sing bisa katon 6 nganti 12 jam sawise kena cahya amarga radiasi lan radiasi sing gedhe banget, lan sing paling umum yaiku loro mata kasebut kena ciloko. Gejala umum kalebu nyuda ketajaman visual, sensitivitas kanggo cahya, mripat abang, sensasi gritty, luh, lan nyeri parah.

Apa aku kudu nonton mripat saka salju?

Kita kudu njaga mripat saka efek salju sing bisa ditayangke. Penting, kudu dipikirake manawa salju bisa mbebayani kanggo sesanti lan efek ocular minangka pancegahan, lan uga kanggo ngerti pentinge supaya bisa nyandhang. kacamata saljukanggo ngurus mripat kita.

Musim liburan ski karo kolega, kulawarga lan liya-liyane riders Iki minangka momen sing ora bisa dilalekake yen ora duwe kesempatan kanggo nikmati, nanging penting kanggo ngerti manawa kegiyatan resiko lan petualangan kudu ditrapake kanthi serius lan njupuk kabeh langkah pencegahan sing bisa ditindakake topeng salju. 

Kacamata salju

Napa wilayah salju bisa mbebayani kanggo sesanti kita?

Wilayah salju pancen ora apik kanggo mripat amarga 2 alasan utama:

  • Salju nggambarake nganti 80% radiasi ultraviolet. Iki tegese reflektif kaping papat tinimbang banyu, sing uga dadi sebab kanggo njaga sesanti kita.
  • Dhuwure wilayah salju luwih akeh mengaruhi kita. Efek sing mbebayani srengenge mundhak ing wilayah salju amarga proporsi radiasi ultraviolet mundhak 10% kanggo saben 1000 m inggil, minangka efek nyuda saringan atmosfer.

Radiasi surya saiki saben dina (sanajan dina awan) lan wilayah salju ora ana gandhengane. Kasunyatane, dheweke dadi sebab supaya luwih ati-ati, amarga karakteristik kasebut bisa nambah tingkat kahanan sing disebabake dening sinar matahari ing salju. Dituduhake utamane manawa kita mesthi nggawa kabecikan kacamata salju 2020 pelindung kanggo njaga mripat sing apik lan njamin visi lingkungan sing bisa ditindakake, tanpa nyebabake kerusakan serius.

Saliyane keratitis surya, penting uga kudu nganggo kacamata salju kanggo nutupi kita kahanan liyane kayata ciloko retina, ketegangan visual sing gedhe banget lan lemes mripat. Kita ngindhari kabeh iki kanthi apik kacamata salju, kualitas lan bersertifikat sing nglindhungi sesanti sing dihargai lan mbantu kita dadi luwih apik saben dina riders.

Kacamata salju

Apa kacamata salju paling apik ing taun 2020?

Kacamata salju paling apik yaiku topeng kualitas sing cocog karo kebutuhan kita minangka pemain ski utawa papan salju, lan nglindhungi kita kanthi bener saka srengenge lan unsur-unsur kasebut.

Paling apik Kacamata ski kudu:

  • Homologasi lan tundhuk karo standar ISO, nuduhake sertifikasi dening CE kanthi jaminan Uni Eropa.
  • Dadi kacamata salju 2020 polarisasi kanggo mbantu kita supaya ora nggambarake sing ngganggu.
  • Dheweke kudu duwe lensa magnetik sing bisa diganti kanggo milih kategori kaca sing paling apik miturut acara kasebut.
  • Dheweke kudu njamin paling ora 90% perlindungan srengenge; kurang saka iku bakal sithik.
  • Dheweke kudu duwe perlindungan UV-400, yaiku saka sinar UVA lan UVB srengenge.
  • Bahan kasebut kudu digawe saka polikarbonat cetakan, kayata poliuretan termoplastik, supaya luwih fleksibel lan genggeman.
  • Dadi kacamata salju tahan, entheng, nyaman lan bisa diatur kanthi gampang supaya bisa nindakake fungsine kanthi bener.
  • Dadi Kacamata ski nganggo tape pangaturan anti-slip.
  • Dheweke kudu bisa kacamata salju Kanthi sistem ventilasi kondensasi internal, saéngga resirkulasi udara dadi progresif lan njamin visibilitas sampeyan.
  • Dheweke kudu duwe sistem anti kabut lapisan dobel (antifog) mula ora kabut nalika nggunakake.

Kacamata salju 2020

Kacamata SNOW 2020: Tren

Tren saka kacamata salju 2020 adhedhasar 4 aspek: warna, ukuran, dinamisme lan bingkai. Ing taun iki, tren yaiku nganggo warna sing padhang lan kajaba para pelindung nggawe sampeyan katon luar biasa. Tren saka kacamata salju2020 / 2021Padha:

  • Kacamata salju warna sing sregep
  • Kacamata salju tanpa rim sing bisa dideleng
  • Kacamata salju bingkai sing kandel banget
  • Kacamata salju gaya

Nanging, tren paling gedhe ing taun iki yaiku teknologi ing mburi kacamata salju 2020: Optik Kinerja Teknologi Tinggi X-POLAR minangka tren paling anyar 2020/2021.

Mikir tuku kacamata salju anyar bisa nggawe sampeyan gugup, nanging yen sampeyan duwe pikiran sing jelas perlu sing kudu sampeyan lakoni mula kabeh bakal luwih gampang kanggo sampeyan.

  • Pilih kualitas
  • Investasi teknologi
  • Nggambarake gaya lan kepribadian sampeyan
  • Goleki bahan sing paling apik
  • Tuku kacamata salju disertifikasi karo perlindungan srengenge UV400
  • Pilih Kacamata ski lensa sing bisa diijolake: kanggo kabut, udan, salju lan musim ski 2020.

Yen sampeyan mikir babagan ciri kasebut nalika tuku ora bakal salah, nanging milih sing paling apik kacamata salju 2020.

Kacamata salju

Kita seneng kepiye salju narik riders saka kabeh ndonya! Nalika musim panas, uga musim salju, ing kana kita ndeleng salju manawa ana pemain ski lan papan salju sing gelem ngrusak iki mangsa ski. Lan dheweke, sing paling ahli, ngerti banget: keamanan luwih dhisik, tanpa mangu-mangu. Mula aja ragu-ragu lan mesthi nggawa kabecikan kacamata salju 2020 Ndeleng sampeyan ing petualangan!


Ninggalake komentar

Komentar bakal disetujoni sadurunge ditampilake.

Publications sing gegandhengan

Temokake tren ing Kacamata Hitam 2020!
Temokake tren ing Kacamata Hitam 2020!
Kacamata hitam sing apik bisa nggawe prabédan ... Lan kacamata ing taun iki luwih modis tinimbang saiki! Dheweke nglindhungi kita saka radiasi surya sing sithik lan nggawe kita katon apik tenan nalika exp
maca liyane
Topi Truk Truk Truk Apa sing dadi populer?
Topi Truk Truk Truk Apa sing dadi populer?
Caps Truk utawa Caps Truk wis populer ing taun-taun pungkasan lan kita saiki katon luwih akeh ing kalangan atlet, petualang lan uga selebriti saka saindenging jagad. Nanging
maca liyane
Tutup pribadi Tampilake gaya lan kepribadian sampeyan!
Tutup pribadi Tampilake gaya lan kepribadian sampeyan!
Ora liya sing nglindhungi srengenge kanthi gaya sing paling apik! Elinga yen tutup sing dipersonalisasi bisa dicapai sawise kombinasi sarana lan kepribadian sing sampurna. Wacanen banjur temokake kenapa g
maca liyane
Ya ngono kepriye cah ayu karo topi katon! Mangerteni tren paling modis ing taun 2020
Ya ngono kepriye cah ayu karo topi katon! Mangerteni tren paling modis ing taun 2020
Bocah-bocah wadon nganggo topi sing nggawe gedhe ing internet! Apa sampeyan wis krungu babagan bocah-bocah wadon 'estetika' sing populer? Terus maca lan nemokake luwih akeh babagan tren fashion ing internet ing taun 2020.
maca liyane
Kapsul ing Bioskop
Kapsul ing Bioskop
Hemos recopilado algunas de las gorras más famosas de Hollywood ¿Eres capaz de reconocerlas? ¡Revive con nosotros los mejores momentos del cine donde los verdaderos protagonistas fueron las gorras!
maca liyane
Baseball: Kepiye sampeyan olahraga saka olahraga dadi bagian utama budaya kutha?
Baseball: Kepiye sampeyan olahraga saka olahraga dadi bagian utama budaya kutha?
Kita menehi dalan gedhe ing mburi baseball, uga dikenal minangka "tutup baseball" utawa "cap baseball", aksesoris sing wis dadi klasik ing olahraga, nanging uga ana.
maca liyane