Windsurf lan Kitesurf ing Tarifa Ayo sampeyan digawa ibukutha angin!

September 16, 2020

Windsurf lan Kitesurf ing Tarifa

Salah sawijining papan sing paling apik kanggo latihan windsurf lan kitesurfing iku tanpa mangu Tarifa, ing provinsi Cádiz Ora ngerteni manawa dheweke ngerti apa-apa ibukutha angin! Kutha Andalusia iki, kebak pesona lan obyek wisata, kebak kegiatan olahraga, budaya lan santai sing nggawe para petualang kepengin ngrasakake pengalaman sing paling apik lan momen sing nyenengake, luwih-luwih yen lagi golek papan sing cocog. windsurf y kitesurfing ing pesisir paradisi sing apik karo angin istimewa!

Ing kasunyatan, Tarifa minangka kutha paling kidul ing bawana Eropa, dununge ana ing antarane Laut Mediterania lan Laut Atlantik ing Selat Gibraltar, uga diarani "LaMSudut angin"Unsur utama kanggo praktik disiplin olahraga iki! Apa sampeyan siyap ngidini sampeyan terbawa dening Andalusia paling apik? Yen sampeyan seneng segara, angin lan petualangan, banjur waca banjur temokake pengalaman ngunjungi Tarifa, papan sing cocog kanggo latihan layangan lan angin!

Kitesurf Windsurf Tarifa

Yen sampeyan kepengin banget olahraga petualangan, kalebu kitesurfing lan windsurf, kaya ngono Tarifa Sampeyan bisa uga minangka salah sawijining papan paling apik ing Spanyol sing bisa dikunjungi. Lan iku angin ing Tarifa Menarik banget amarga nggabungake angin sing paling apik ing sisih wétan lan kulon, lan prelu iki menehi hak istimewa dadi salah sawijining papan sing paling disaranake kanggo dikunjungi yen sampeyan pengin nindakake salah sawijine. olahraga angin.

Kepiye angin ing Tarifa?

En Tarifa wulan kanthi angin luwih akeh yaiku wulan Juli, lan bisa diklasifikasikake dadi loro, yaiku sing paling umum: Poniente, sing nyedhaki sisih kulon, lan Levante, sing asale saka sisih wetan. Poniente minangka angin adhem sing nyunarake kekuwatan antara 2 lan 5 Beaufort sing nggawa ombak cilik, lan paling disaranake kanggo latihan kitesurfing, utamane nalika musim salju, yaiku nalika dominan. Kanggo bagean kasebut, Levante minangka angin sing luwih kenceng, luwih anget lan luwih kuat sing mlaku ing antarane 5 lan 6 Beaufort, umume cocog kanggo latihan windsurf, utamane ing antarane wulan Mei nganti Oktober. Khusus ing Cádiz, Levante minangka sing paling gedhe, kanthi rata-rata 165 dina saben taun.

Ana prekara kanggo kabeh wong! Sejatine yaiku angin alami sing bisa kita manfaatake utamane kanggo olahraga loro-lorone ing kahanan sing paling apik. Thanks kanggo iki, Tarifa wis dadi titik sing dikunjungi ing taun-taun pungkasan, nggabungake para penyayang windsurf lan kitesurfing saka saindenging Spanyol lan jagad iki, lan ngembangake papan wisata ing saindenging kaloro olahraga kasebut.

Kitesurf Windsurf Tarifa

KITESURF VS WINDSURF

Tarifa Iki misuwur amarga angin lan olahraga petualangan sing dibutuhake kanggo latihan, mula sampeyan bakal bisa ndeleng kutha sing kebak lilin lan sampeyan bakal menehi komentar mabur ing pesisir sing apik. Nanging pitakon kasebut ora mandheg muncul ... Kitesurfing utawa selancar angin?

Paling umum sawetara taun kepungkur yaiku ndeleng wong sing surfing, windsurf lan pelayaran, uga olahraga banyu liyane, nanging dudu layangan sing saiki katon luwih unggul nalika ngunjungi kutha iki. Kabeh diganti udakara taun 2000 kanthi popularitas kitesurfing, sing nggawa generasi anyar kiteboardersSiap nemoni masalah lan semangat kanggo nikmati angin sing paling apik kanggo olahraga.

Intine, ing kitesurfing (kiteboarding utawa flysurfing) minangka disiplin olahraga sing beboyo lan ngulandara sing nggabungake windsurf, papan tangi lan paragliding, sing gerakane kalebu panggunaan layangan traksi sing narik atlet ing papan. Dheweke kitesurfing bedo utamane saka windsurf amarga praktike ora mbutuhake peralatan khusus utawa angin kenceng, nanging luwih becik urusan surfing kanthi angin sing seimbang lan stabil. Iki bisa menehi atlit luwih bebas, nanging uga kesempatan sing luwih gedhe amarga kurang ngontrol.

Wis dingerteni manawa kanggo praktik kitesurfing Persiyapan fisik tartamtu ora perlu, nanging akeh kepinginan, teknik lan kemampuan kanggo ngontrol tabel kanthi apik. Iki minangka salah sawijining prabédan utama saka windsurf, sing umure meh patang puluh taun, lan sampeyan kudu duwe latar mburi fisik lan mental sing minimal, lan luwih akeh ilmu teknis. Iki minangka olahraga petualangan lan risiko sing uga mbutuhake sabar nalika sinau lan nguwasani, amarga papan selancar sing disedhiyakake kanthi layar dadi tanggung jawab para peluncur angin, sing nunggang ombak lan nggunakake angin kanggo manuver.

Sanajan ana kamiripan ing antarane, loro-lorone olahraga duwe teknik lan rasa dhewe-dhewe. Nyatane, sing paling umum yaiku para penyayang windsurf ora weruh sih kanggo kitesurfing lan kosok balene, nanging ora ana sangsi manawa kaloro olahraga kasebut pancen wis ngerti kepiye carane urip bebarengan Tarifa, dikenal minangka Mekkah kanggo kalorone kitesurfing minangka windsurf padha-padha, dikaruniai rong segara sing cocog kanggo dheweke, kaya wong Tarif sing ngomong dhewe: "Kambing wedok sing nglairake Levant lan jantan sing nglairake Kulon".

Kitesurf Windsurf Tarifa

Laku WINDSURF LAN KITESURF kanthi rega

¡Kanggo ngunjungi Tarifa ing mangsa panas utawa kapan wae ing taun iki bakal luar biasa kanggo latihan windsurf y kitesurfing! Perlu dielingi manawa kotamadya iki manggon ing layangan lan lincah angin, lan ora bakal aneh yen ndeleng kepiye kabeh - utawa meh kabeh - utamane fokus ing rong olahraga kasebut (utamane kitesurfing, sing luwih modis) saka akomodasi lan toko, malah dekorasi bar lan restoran, lan uga sekolah. Lan apa umume wong sing ngunjungi Tarifa, utamane ing antarane wulan Mei nganti September, ana gandhengane karo windsurf lan kanggo kitesurfing ing sawetara cara utawa cara liyane.

Yen sampeyan wis spesialis ing siji utawa loro olahraga sampeyan bakal nemokake Tarifa papan sing cocog kanggo olahraga sampeyan. Yen sampeyan minangka pamula lan sampeyan wani melu latihan, sampeyan bisa nemokake sekolah gabungan sing duwe spesialisasi kursus ing windsurf y kitesurfing en Tarifa kanggo kabeh level, pribadi utawa klompok, kanggo bocah, bocah enom lan wong diwasa.

Yen sampeyan pengin sinau lan profesional, sampeyan uga bakal dadi papan sing cocog amarga kalebu kursus lan saran, sampeyan nemokake pilihan kelas saben dina, fokus miturut umur lan pengalaman sampeyan. Ing kasus apa wae, sampeyan bakal menehi kabeh peralatan sing dibutuhake kanggo miwiti, gumantung saka akademi sing sampeyan dhaptar ing salah sawijining pantai ing kutha kasebut.

Kaya sing wis diandharake sadurunge, kaloro praktik olahraga kasebut wis dadi poros transformasi utama Tarifa ing babagan pariwisata, mula dadi daya tarik utama kanthi pilihan sing akeh lan apik banget kanggo ngulandara windsurf lan kitesurfing kalorone kalebu! Tansah elinga yen windsurf luwih nuntut tinimbang kitesurfing, dadi sampeyan butuh luwih akeh wektu kanggo sinau lan nguwasani, uga peralatan lan bahan.

Kitesurf Windsurf Tarifa

PANTAI RATE PALING PAI

Tarifa Nduwe ekstensi pantai sing apik kanggo wisata konvensional lan uga pariwisata petualangan. Nanging yen sampeyan surfing kanthi angin, iki minangka 5 pantai paling apik kanggo layangan luncur lan angin ing Tarifa sing bisa milih:

  • Pantai Los Valdevaqueros

Minangka pantai sing nyenengake udakara 4050m dawane, ing antarane Punta Paloma lan Punta de la Peña, sing terus tekan ujung teluk nganti bukit pasir ing kana. Pancen misuwur karo para layangan lan peluncur angin amarga prasarana, angin lan lingkungane cocog kanggo kaloro disiplin, sing diakoni global ing saindenging Eropa. Sampeyan bisa uga Pantai saka Tarifa ing ngendi sampeyan bakal nemokake sekolah lan bar pantai kanggo kaloro kegiyatan kasebut.

  • Pantai Los Lances

Iki minangka salah sawijining pesisir paling populer kanggo latihan kitesurfing lan windsurf amarga duwe kabeh fasilitas lan kenyamanan kanggo iki, sanajan ora bisa nindakake olahraga loro ing wulan Juli lan Agustus. Pantai banyu adhem iki ditemokake ing pinggir segara Tarifa, lan diwiwiti ing wilayah perumahan Los Lances Avenue. Pantai iki dawane udakara udakara 7250m, kaperang dadi rong wilayah sing dipisahake karo kali Jara: Lances Sur (cedhak kutha) lan Lances Norte (adoh saka kutha kasebut).

  • Pantai Punta Paloma

Salah sawijining pantai sing paling apik lan apik banget Tarifa! Terkenal kanthi gundukan sing dhuwuré 35 m, Pantai Punta Paloma dununge udakara 10km saka kutha kasebut lan nawakake swasana sing luar biasa lan endah, uga segara sing cocog kanggo latihan. windsurf lan kitesurfing. Pandangan kasebut utamane fenomenal, kayata getaran saka pungkasan nganti pungkasan.

Kitesurf Windsurf Tarifa

  • Pantai Dos Mares

Udakara 5km saka Tarifa kita nemokake Dos Mares Beach, salah sawijining pilihan sing paling apik lan paling populer kanggo latihan kalorone windsurf minangka kitesurfing, sanajan wilayah sing paling cedhak karo Hotel Dos Mares, khusus diluncurake kanggo selancar angin. Nduweni taman mobil sing kepenak lan wiyar, sing bisa langsung menyang pantai, mula pancen bisa diakses nganggo mobil kanthi kabeh peralatan olahraga.

  • Pantai Chica

Pantai liyane sing apik tenan Tarifa yaiku Playa Chica, dununge ing jejere Pulo Las Palomas. Sanajan dudu pantai paling gedhe ing kutha iki, papan iki pancen papan sing kepenak banget lan kepenak, kanthi pasir bening lan banyu bening kaya kristal, sanajan adhem, lan dununge ana ing titik paling kidul ing bawana Eropa, dadi pantai pungkasan sing duwe perairan Mediterania . Sanajan seneng banget kanggo nyilem, ing mangsa adhem, utamane cocog kanggo selancar angin.

Kitesurf Windsurf Tarifa

OLAHRAGA, nyenengake lan relaksasi ing tagihan

Sanajan kasunyatan manawa Kite lan Windsurf minangka kegiyatan sing cocog kanggo ditindakake Tarifa, iki isih dadi kutha sing kebak nyenengake, kegiatan turis, olahraga banyu lan kesempatan kanggo santai lan santai.

Apa sing kudu ditindakake Tarifa?

La buena visibilidad y temperatura del agua en Tarifa (entre 15 y 20 grados en verano e invierno aproximadamente), así como su amplia vida marina, lo convierte en un lugar ideal para la práctica de submarinismo, especialmente en el Parque Natural de la Isla de las Palomas, en el que podrás apreciar rayas, pulpos, morenas, peces luna y mucho más. Sin embargo, es una actividad que dependerá de las corrientes marinas y del viento; con Poniente se bucea al este de la Isla y en Levante se buceará hacia el oeste.

En Tarifa también puedes conseguir spots increíbles para la práctica del surf durante el invierno y con poniente, especialmente en la zona Atlántica en la Playa Balneario y en la Playa Chica en la zona mediterránea, aunque también en la Playa Yerbabuena, enclavada en pleno Parque Natural de la Breña y Marismas del Barbate, a unos 35km de Tarifa, ing endi sampeyan duwe ombak sing apik banget kanggo surfing.

Keunggulan olahraga liyane sing bisa dipilih Tarifa Kayak, sing sampeyan bisa nyewa ing pantai lokal kanthi gampang, utawa uga Paddle Surf utawa Stand Up Paddle, kanthi bantalan dayung lan papan sing luwih gedhe tinimbang papan selancar sing tradisional, sampeyan bisa mlayu utawa ombak. Kajaba iku, amarga dununge istimewa ing Selat Gibraltar, Tarifa Wis dadi papan sing apik banget kanggo pandhu arah, iku istimewa amarga papan sing paling apik kanggo ndelok orcas lan lumba-lumba. Tontonan alam!

Lan kanggo kaendahan kutha sing lawas, sampeyan ora bakal getun yen liwat kutha karo kolega lan kulawarga kanggo nikmati acara budaya, restoran, teras lan kafe kelas siji, bengi-bengi, utawa santai-santai sedina. ing pirang-pirang spa utawa blanja ing kutha. Pengalaman saka ngendi wae sampeyan katon!

Kepiye akomodasi ing Tarifa?

TarifaMinangka pusat turis ing Spanyol, duwe macem-macem pilihan akomodasi sing bisa sampeyan pilih yen ngunjungi kutha iki sajrone preinan sabanjure utawa plancongan sabanjure, kalebu akomodasi tradisional lan uga akomodasi alternatif.

Sampeyan bisa nemokake hotel sing cocog karo kabeh anggaran, utawa malah nyewa apartemen lan flat bareng kanggo ngirit overhead lan uga milih papan sing luwih sithik yen kudu nyimpen peralatan olahraga nalika ngunjungi. Tarifa. Sanajan sejatine akeh sing mutusake kemah ing salah sawijining camping ing Tarifa lan sekitare, cedhak banget karo pantai lan alam, amarga akeh kutha ing wilayah kasebut, kayata Bolonia lan Zahara de los Atunes, sing wis siyap. Uga ana hotel sing kalebu ing "pilihan kemah" ing salah sawijining pilihan, nanging ing tarub sing ditampung kanthi lengkap, sawetara kalebu kemewahan, nyawijikake sing paling apik ing kaloro jagad kasebut kanthi pengalaman siji.

Kitesurf Windsurf Tarifa

Nalika sampeyan ndeleng, kanggo ngunjungi Tarifa Iki minangka kesempatan sing apik kanggo nikmati plancongan sing lengkap, kebak petualangan, nyenengake, lan santai! Sanajan elinga, kudu dipertimbangkan manawa pusat rapat layangan lan peluncur angin iki nyedhiyakake sawetara peraturan sing dirancang kanggo keamanan para pengunjung, sing beda-beda gumantung saka pantai nganti pantai lan saben wulan, mula kita kudu ngerti banget aja ngganggu lakune turis utawa kanca petualang liyane.

Kajaba iku, penting banget kanggo ngelingi manawa olahraga angin kudu ditindakake, lan iki uga ana risiko tambahan. Nanging yen sampeyan duwe ilmu, sinau, lan siap tumindak, Tarifa temtu bakal dadi papan sing cocog kanggo golek jagad windsurf lan kitesurfing ing Spanyol. Goleki!


Ninggalake komentar

Komentar bakal disetujoni sadurunge ditampilake.

Publications sing gegandhengan

Iki langit ing Sydney-Wollongong (Australia)
Iki langit ing Sydney-Wollongong (Australia)
Salah sawijining papan sing paling apik kanggo parachute yaiku manawa Australia. Apa sampeyan seneng olahraga lan petualangan sing ekstrem? Temokake pengalaman nggawe langit ing Sydney - Wollongong!
maca liyane
Pengalaman swarga ing Turquoise Coast
Pengalaman swarga ing Turquoise Coast
Yen sampeyan seneng karo eksplorasi, pantai paradisiacal lan liburan sing sampurna, informasi iki kanggo sampeyan. Temokake keajaiban Pantai Turquoise ing Riviera Turki!
maca liyane
Flying ing balon ing pulo Mallorca
Flying ing balon ing pulo Mallorca
Flying over Mallorca ing balon udara sing panas wis prakteke dadi tradhisi ing Pulo Balear Spanyol. Pengalaman lengkap sing mbutuhake ewu petualang kanggo ngrasakake langit.
maca liyane
Nusantara Langkawi ing Malaysia
Nusantara Langkawi ing Malaysia
Muncul saka jarak jarak Segara Andaman kita nemokake salah sawijining paradises eksotis ing saindenging jagad ing kabeh kamulyan emerald: Langkawi, kepulauan sing apik banget sing dumadi saka 104 pulo.
maca liyane
Surf ing Nazaré, ibukutha gelombang paling gedhe ing donya.
Surf ing Nazaré, ibukutha gelombang paling gedhe ing donya.
Kutha pesisir sing diarani tenang lan tenang nanging ing alam kasebut, ana segara alam bébas sing katon dirancang khusus kanggo surfing.
maca liyane
Jelajahi Helsinki: Petualangan, budaya lan istirahat ing Finland!
Jelajahi Helsinki: Petualangan, budaya lan istirahat ing Finland!
Kutha kosmopolitan sing dienggoni ing pesisir Baltic ditetepake dadi tenang lan kebak ilmu lan ilmu. Pusat lan kabeh sudhut Helsinki inspirasi sejarah, kasugihan ar
maca liyane
Elqui Valley: Lelungan menyang Chili sing ora bisa sampeyan kantun!
Elqui Valley: Lelungan menyang Chili sing ora bisa sampeyan kantun!
Dumunung ing wilayah Coquimbo, sisih kulon La Serena, kita nemokake Lembah Elqui, salah sawijining lokasi alam sing paling apik lan apik ing kabeh negara, lan uga ing Amerika Kidul. 
maca liyane
Iki ski ing Colorado! Bandhingake stasiun sing paling apik
Iki ski ing Colorado! Bandhingake stasiun sing paling apik
Kita wis seneng musim ski teka! Lan, nalika mikir babagan Colorado, ski sabenere dadi perkara sing paling penting sing ora ana ing pikirane ... Ora bisa digandhengake karo
maca liyane