Batu mendaki kanthi Chechu Arribas

Batu mendaki kanthi Chechu Arribas

Juni 24, 2020

Menek rock kanggo aku yaiku salah sawijining disiplin sing paling disenengi lan salah sawijining sing paling dawa sing saya lakoni minangka atlit, mula transisi dadi fotografi pendakian rock ing aku yaiku proses alami.
Ndeleng artikel lengkap
Jaime de Diego lan pendekatan sing kapenuhan adrenalin

Jaime de Diego lan pendekatan sing kapenuhan adrenalin

Juni 16, 2020

Foto-fotoku narik kawigaten (paling ora kaya sing dingerteni) kanggo kontras sing gedhe, panggunaan lampu kilat lan komposisi sing sinau banget. Dheweke minangka unsur utama sing dakkarepake kanggo nggarap, lan miturut pendapatku, bisa nggawe beda.
Ndeleng artikel lengkap
Michael Clark: Fotografi lan Fotografi Tumindak

Michael Clark: Fotografi lan Fotografi Tumindak

Juni 05, 2020

Michael Clark duwe spesialisasi ing olahraga petualangan, lanskap liar lan lelungan, nglamar teknik visual lan teknologi penting kanggo entuk fotografi sing cocog. Bakat dheweke nyebabake dheweke diterbitake sacara internasional kanggo individu, penerbit, kanggo tujuan pariwara, lan liya-liyane.
Ndeleng artikel lengkap
Chechu Arribas lan visi babagan Snowboarding

Chechu Arribas lan visi babagan Snowboarding

Muga 27, 2020

Aku manggon ing sawijining kutha ing Pyrenees ing saben mangsa aku sabar ngenteni salju kanggo salju lan nyenengake; Aku ganti gaweyan minangka Lifeguard Pistero ing Resor ski Cerler lan dadi fotografer tumindak sing ekstrem.

Aku ora bisa ujar manawa ora salah yen ing mangsa musim iki aku nindakake kegiyatan musim dingin saben dina lan iki ngidini aku nyambut gawe ing kabeh disiplin sing kalebu ing olahraga musim dingin.

Ndeleng artikel lengkap

Adrián Otero: skater Galician sing mbangun rampé watu kapisan

Adrián Otero: skater Galician sing mbangun rampé watu kapisan

Desember 24, 2014

Adrián Otero: skater Galicia sing mbangun rampokan watu pertama Adrián Otero yaiku wong Galéri kanthi lair lan dadi patung stonemason lan profesi kanthi profesi. Amarga dheweke uga minangka skater, dheweke kabeh duwe pelopor.
Ndeleng artikel lengkap