10 lomba olahraga ekstrem

Top 10 lomba olahraga lan acara sing ekstrem

Agustus 17, 2020

Temokake lomba lan acara olahraga ekstrem sing paling apik ing Eropa lan jagad!Ana akeh, akeh petualangan ing donya, saka sing paling aneh lan asli, sing paling klasik, legendaris lan "konvensional". Waca lan waca babagan 10 kompetisi sing paling ekstrem ing saindenging jagad.

Leer Más
10 perkara babagan surfing sampeyan kudu ngerti

10 perkara babagan surfing sampeyan kudu ngerti

Juni 24, 2020

Kita wis nyusun fakta-fakta sing paling apik babagan surfing, supaya sampeyan bisa sinau luwih akeh babagan olahraga ekstrem sing luar biasa iki. Sampeyan ora bisa kantun dheweke!
Leer Más
Batu mendaki kanthi Chechu Arribas

Batu mendaki kanthi Chechu Arribas

Juni 24, 2020

Menek rock kanggo aku yaiku salah sawijining disiplin sing paling disenengi lan salah sawijining sing paling dawa sing saya lakoni minangka atlit, mula transisi dadi fotografi pendakian rock ing aku yaiku proses alami.
Leer Más
Menek Yosemite

Menek Yosemite

Juni 15, 2020

Klompok pendakian - saka pengalaman lan reputasi - ngerti banget iki ... menek ing Yosemite pancen apik tenan! Iki lokasi Iki dianggep minangka Mekah kanggo pendaki rock paling apik ing jagad iki, lan minangka tantangan sing nyenengake kanggo akeh sing mutusake nambahi tembok taman nasional California ing wilayah kasebut.
Leer Más

10 DOKUMENTARI INS ADVENTURE

10 DOKUMENTARI INS ADVENTURE

Juni 13, 2020

Yen kita mikir olahraga ekstrem yaiku perkara pertama sing dipikirake yaiku petualangan lan adrenalin. Nolak alam lan nguji kahanan manungsa supaya kita rumangsa urip ing dalan. Nanging konco saben petualangan, mesthi ana crita sing apik ... crita sing sejatine! Saka wong lanang sing sejatine nyata, ing papan sing nyata.
Leer Más
Paragliding ing Pokhara: mabur ing tengah Nepal

Paragliding ing Pokhara: mabur ing tengah Nepal

Juni 05, 2020

Yen sampeyan mikir babagan paragliding, Pokhara minangka salah sawijining panggonan paling apik. Kutha iki, uga diarani "gapura menyang Annapurnas" (rute populer liwat Himalaya), ditemokake ing pesisir Danau Phewa ing tengah Nepal, ing ngendi jarak cedhak Sarangkot lan dhuwur sing ana gandhengane karo tlaga nggawe wilayah sing cocog kanggo paragliding.
Leer Más
Kaca Kacamata

Kaca Kacamata

Juni 05, 2020

Indispensable nalika sampeyan praktek Running and Trekking. Olahraga ruangan banget mbebasake kanggo awak lan semangat. Dheweke menehi perasaan kabebasan sing mesthi ora ana ing jero ruangan.

Ora ana gelas sulap sing cocog kanggo kegiyatan ruangan jinis iki, luwih becik nganggo kacamata olahraga sing cocog karo pas rai lan tetep ana ing ngarep sadurunge ana maneuver.

Leer Más
10 perkara sing sampeyan kudu ngerti babagan gunung utawa gunung

10 perkara sing sampeyan kudu ngerti babagan gunung utawa gunung

Muga 27, 2020

El menek gunung Iki minangka praktik olahraga sing nyakup munggah lan turunan gunung sing dhuwur, sing nggawa sawetara katrampilan, kawruh lan teknik sing ngarahake tekan puncak puncak.

Dikerteni manawa gunung gunung minangka disiplin fisik sing gedhe banget gumantung karo keahliane, lan manawa diakoni sacara umum dening komunitas olahraga lan masarakat umum, amarga ana akeh risiko sing gegandhengan sing mesthi mbutuhake persiapan sing ketat. saliyane kepinginan kanggo unggul lan semangat gedhe kanggo ngulandara.

Leer Más

Kompilasi video olahraga salju sing paling luar biasa

Kompilasi video olahraga salju sing paling luar biasa

Januari 19, 2018

Dina iki The Indian Face Kita nggawa pilihan video olahraga musim dingin sing bakal ora ngomong. Yen sampeyan pengin ndeleng aksi, keturunan lan perkara sing paling apik tenan ing taun iki, wacanen.
Leer Más
Alat paling apik kanggo latihan olahraga mangsa tanpa kadhemen

Alat paling apik kanggo latihan olahraga mangsa tanpa kadhemen

Januari 17, 2018

Kakehan kita ngrasa ora puguh rada kepiye nalika latihan olahraga ing salju salju amarga sawetara unsur njaba kayata kadhemen.

Dadi taun iki ora ana sing bisa ngalangi The Indian Face Kita wis mutusake supaya sampeyan nggawa macem-macem tips sing bakal nulungi salju tanpa salju.

Leer Más
Olahraga musim dingin sing paling apik

Olahraga musim dingin sing paling apik

Januari 04, 2018

Kita kabeh ngerti olahraga musim umum kayata ski, salju salju, utawa olahraga es. Nanging ana akeh olahraga wacky yen sampeyan pengin liyane sing beda.

En The Indian Face Kita pengin mbantu lan sebabe sampeyan wis nggoleki sawetara, kanggo menehi katrangan ringkes lan ora ana sing ditinggal tanpa olahraga musim favorit sing disenengi.

Leer Más
Olahraga musim salju sampeyan pengin nyoba ing taun iki

Olahraga musim salju sampeyan pengin nyoba ing taun iki

Desember 21, 2017

Tekane musim dingin ora ateges kita kudu tetep ing njero omah, sebaliknya, iki bedhil kanggo miwiti musim olahraga musim dingin.

En The Indian Face Kita ora bisa tetep sanajan kadhemen lan kita ngerti yen sampeyan uga semangat sing ora tenang lan ora bisa dibendung, tansah golek pengalaman lan prekara anyar, kita bakal nggawa sawetara olahraga sing pengin sampeyan nyoba ing mangsa iki.

Leer Más

Tips kanggo nyegah bebaya saka Avatar utawa avalanches

Tips kanggo nyegah bebaya saka Avatar utawa avalanches

November 08, 2016

Ora normal sawise musim salju sing gedhe, para penyayang olahraga musim dingin, katon ing gunung kanthi kepinginan kanggo tumindak. Nanging dina iki, kita pengin ngelingake manawa bahaya salju sing bisa ditindakake kanggo skier utawa snowboard lan uga menehi sawetara tips kanggo nyegah bahaya avalanches utawa avalanches. Ora perlu […]
Leer Más
Spectacular Kite Surf diduweni dening Mini

Spectacular Kite Surf diduweni dening Mini

April 25, 2015

Coba deloken Kite sing nduwe tenaga mobil sing diuji dening Marc Jacobs kanthi bantuan Tim Switch Kites. Nggawe mobil sing makarya kanthi kekerasan angin lan sing mbalekake resik minangka tujuan kanggo tantangan iki. Jacobs nemu Mino lawas lan duwe ide babagan […]
Leer Más
Surf ing ombak raksasa ing Punta Galea ing Getxo

Surf ing ombak raksasa ing Punta Galea ing Getxo

April 17, 2015

Dina iki, sampeyan nggawa video Cabaran Punta Galea 2015, tes selancar sing misuwur amarga ana ombak raksasa, antara enem nganti wolung meter, sing nggawe iki pancen luar biasa. Ing kesempatan kasebut, Amérika Cantik Lamb minangka juara edisi kaping sanga Punta Galea Challenge, sing dianakake […]
Leer Más
Sesi ribut angin kenceng ing pulo Tasmania

Sesi ribut angin kenceng ing pulo Tasmania

April 17, 2015

Tasmania, negara sing dadi bagian saka Komanwel Australia, dadi tuan rumah tim sing dumadi saka angin paling apik ing jagad iki (kalebu Victor Fernández, Stas Chaser Spanyol) rong dina ing angin kenceng lan mundhak gedhe ing wilayah berbatu. lan alam bébas. Ing kesempatan kasebut, Thomas Traversa, Dany Bruch, Leon […]
Leer Más

Pelancar Rusia ing -15 derajat ing Vladivostok

Pelancar Rusia ing -15 derajat ing Vladivostok

April 10, 2015

Apa sampeyan wis nylametake ing suhu sing sithik? Apa sampeyan seneng Surf ing mangsa? Apa sampeyan bakal njupuk wetsuit lan papan sampeyan lan golek ombak ing pantai ing 15 derajat ngisor nol? Mbokmenawa ora. Utawa bisa uga ya, kita duwe akeh penyayang olahraga ekstrem ing antarane masarakat. Nanging apa sing mesthine […]
Leer Más
Langsung Ski lan Ski Flying: pengikut ucul ski ing taun 80an

Langsung Ski lan Ski Flying: pengikut ucul ski ing taun 80an

April 02, 2015

Sajrone taun 80an, kompetisi loncat karo ski minangka salah sawijining olahraga sing paling ekstrem sing bisa dipraktikake. Malah saiki uga bisa dianggep kaya ngono. Video iki dianjurake kanggo ndeleng manawa sampeyan seneng olahraga iki, lompatan biasa. kacepetan, lan tliti ing landings luar biasa ing […]
Leer Más
Cara urip slamet: crita sing sejati (video sing apik tenan)

Cara urip slamet: crita sing sejati (video sing apik tenan)

Maret 25, 2015

Dina iki kita nuduhake sampeyan video sing apik banget lan kuat sing ora bakal ninggalake wong sing ora peduli. Paling ora, wong-wong sing nglatih freeride utawa sing olahraga salju utawa ski ing wilayah sing gampang diluncurake. Ing video ing ngisor iki, sampeyan bakal bisa ndeleng carane klompok skier sing nindakake freride ing area salju prawan, […]
Leer Más
Aja ngandelake dalan utawa trek wong liya ing salju

Aja ngandelake dalan utawa trek wong liya ing salju

Maret 25, 2015

Dina iki, sampeyan nggawa video penasaran ing babagan bahaya bahaya ndherek dalane para penunggang liyane nalika sampeyan luwih gedhe karo papan sampeyan liwat gunung salju. Ing kono sampeyan bisa ndeleng kepiye salju salju sing ngleyang salju, lan sing dilengkapi kamera mobile GoPro, ngetutake dalan […]
Leer Más

Dheweke nyathet kepiye kerentuhan sing wis nyebabake dheweke kakubur: dheweke wis disimpen kanthi mukjijat

Dheweke nyathet kepiye kerentuhan sing wis nyebabake dheweke kakubur: dheweke wis disimpen kanthi mukjijat

Maret 19, 2015

Dina iki, sampeyan nggawa video sing nyengsemake sing ora bakal ngeculake wong liya. Rider nembak salju nalika, amarga kagiyatan dhewe lan longsoran, dheweke nyebabake kasuburan sing pungkasane kakubur. Wiwit dilengkapi kamera gaya GoPro, bisa ngrekam kabeh. Sajrone video sampeyan bisa ndeleng kanthi sampurna carane miwiti kanggo […]
Leer Más
Pat Moore lan 'snowboard kutha'

Pat Moore lan 'snowboard kutha'

Maret 07, 2015

Siji Natal, nalika Pat Moore isih enom, Santa Claus nggawa snowboard; Ora ana wong siji-sijia sing duwe pangerten babagan pengaruh sing bakal hadiah iki kanggo urip Pat Moore. Nalika wis cukup lawas, dheweke mlebu ing program salju Waterville […]
Leer Más
Splitboard: campuran antara salju salju lan ski salib negara

Splitboard: campuran antara salju salju lan ski salib negara

Maret 05, 2015

Saka sudut pandang banget dhasar, kita bisa ngomong manawa splitoboard yaiku salju salju sing separo. Kanggo munggah, dismounted dadi rong skis; nggabungake kulit segel lan ngganti posisi ikatan kita siyap nggawe munggah. Kanggo keturunan dheweke gabung […]
Leer Más
Surf ing Antartika: Tantangan Ramón Navarro

Surf ing Antartika: Tantangan Ramón Navarro

Februari 24, 2015

Dina iki kita pengin nuduhake sampeyan video iki sing menarik, diprodhuksi dening Red Bull, babagan petualangan surfing ing Antartika. Panelusuran sing terus-terusan dening Chile surfer Ramón Navarro amarga ombak gedhe ing pesisir negarane nyebabake dheweke ngulandara paling gedhe; tantangan iku kanggo lelungan […]
Leer Más