Ski ing kacamata ski resort paling apik

Iki ski ing Colorado! Bandhingake stasiun sing paling apik

Oktober 28, 2020

Kita wis seneng banget mangsa ski! Lan, nalika mikir babagan Colorado, sabenere yaiku ski prekara pisanan sing ana ing pikiran kita ... Ora bisa digandhengake siji liyane! Mbukak metu Kacamata ski lan sinau luwih lengkap babagan stasiun sing kebak gunung kanthi relief apik lan mangkuk alami. 

Leer Más
Windsurf lan Kitesurf ing Tarifa

Windsurf lan Kitesurf ing Tarifa Ayo sampeyan digawa ibukutha angin!

September 16, 2020

Salah sawijining papan sing paling apik kanggo latihan windsurf lan kitesurfing iku tanpa mangu Tarifa, ing provinsi Cádiz Ora ngerteni manawa dheweke ngerti apa-apa ibukutha anginApa sampeyan siyap ngidini sampeyan terbawa dening Andalusia paling apik? Yen sampeyan seneng segara, angin lan petualangan, banjur waca banjur temokake pengalaman ngunjungi Tarifa, papan sing cocog kanggo latihan layangan lan angin!
Leer Más
Hoi Vietnam

Temokake Hoi An, kutha sing paling apik ing Vietnam!

September 16, 2020

Yen sampeyan durung niliki Hoi An iki waktumu kanggo nindakake! Usawijining kutha pesisir Vietnam sing lambang lan diakoni amarga kaendahan, sejarah, budaya lan tradhisi. Dumunung ing antarane satengahing Ho Chi Minh lan ibukutha Hanoi, Hoi An pancen salah sawijining kutha sing paling akeh dikunjungi lan apik ing negara kasebut. Waca banjur temokake karo apa sebabe dianggep salah sawijining harta karun paling gedhe ing Vietnam!

Leer Más
Kacamata Sepeda Sepeda Sepanyol

7 rute muter kanggo nikmati kacamata sepeda sampeyan!

September 16, 2020

Dheweke wisata sepedha wis dadi salah sawijining kegiatan sing paling hebat musim panas iki! Kegiatan sing nggabungake bersepeda rekreasi sing paling apik karo wisata petualangan. Apa sampeyan seneng banget babagan turisme lan bersepeda? Banjur njupuk sing anyar kacamata sepedha lan lelungan karo kita sawetara rute bersepeda paling apik ing Spanyol, kebak kutha simbol, lan pemandangan gunung lan pesisir sing ora bisa dikalahake!
Leer Más

Hudson Yards

Hudson Yards Lingkungan anyar sing eksklusif ing New York!

September 01, 2020

Yen dudu pertama kali dolan New York sampeyan bisa uga pengin bali lan ndeleng maneh. Kutha gedhe iki dadi salah sawijining konstruksi paling ambisi ing taun anyar: Hudson Yards. Waca lan temokake luwih lengkap babagan tampilan NYC sing paling anyar lan paling mewah!

Leer Más
Vulkanik Villarrica Chili

Pengalaman munggah ing Volcano Villarrica

September 01, 2020

Perhatian, para petugas pariwisata petualangan! Kita ngerti manawa sampeyan seneng ngerti papan anyar lan ngrasakake pengalaman sing ora iso lali sing nggawe urip sampeyan dadi ekstrim. Wektu iki, kita menyang salah sawijining tujuan sing paling sering dikunjungi para petualang lan turis saka saindenging jagad: Volcano Villarrica! Temokake pengalaman munggah ing kawah vulkanik aktif sing paling misuwur ing Chili.

Leer Más
Skydiving ing Australia Sydney Wollongong

Iki langit ing Sydney-Wollongong (Australia)

Agustus 17, 2020

Salah sawijining papan sing paling apik kanggo parachute yaiku manawa Australia. Apa sampeyan seneng olahraga lan petualangan sing ekstrem? Nggoleki pengalaman saka go skydiving in Sydney - Wollongong!
Leer Más
Pantai Turquoise

Pengalaman swarga ing Turquoise Coast

Agustus 17, 2020

Yen sampeyan seneng karo eksplorasi, pantai paradisiacal lan liburan sing sampurna, informasi iki kanggo sampeyan. Temokake keajaiban Pantai Turquoise ing Riviera Turki!
Leer Más

Flying ing balon ing pulo Mallorca

Flying ing balon ing pulo Mallorca

Juli 09, 2020

Flying over Mallorca ing balon udhara panas wis prakteke dadi tradhisi ing Pulo Balear Spanyol. Pengalaman lengkap sing mbutuhake ewu petualang kanggo ngrasakake swarga sing mabur ing ndonya kanthi numpak hebat iki.
Leer Más
Nusantara Langkawi ing Malaysia

Nusantara Langkawi ing Malaysia

Juli 09, 2020

Muncul saka jarak jarak Segara Andaman kita nemokake salah sawijining paradises eksotis ing saindenging jagad ing kabeh kamulyan emerald: Langkawi, kepulauan sing apik banget sing dumadi saka 104 pulo.
Leer Más
Surf ing Nazaré

Surf ing Nazaré, ibukutha gelombang paling gedhe ing donya.

Juni 25, 2020

Kutha pesisir sing diarani tenang lan tenang nanging ing alam kasebut, ana segara alam bébas sing katon dirancang khusus kanggo surfing.
Leer Más
Jelajahi Helsinki - Finland

Jelajahi Helsinki: Petualangan, budaya lan istirahat ing Finland!

Juni 24, 2020

Kutha kosmopolitan sing dienggoni ing pesisir Baltic ditetepake dadi tenang lan kebak ilmu lan ilmu. Pusat lan kabeh sudhut Helsinki inspirasi sejarah, kasugihan arsitektur lan desain, sing ndadekake saben turis gumun
Leer Más

Chili: Lembah Elqui

Elqui Valley: Lelungan menyang Chili sing ora bisa sampeyan kantun!

Juni 16, 2020

Dumunung ing wilayah Coquimbo, sisih kulon La Serena, kita nemokake Lembah Elqui, salah sawijining lokasi alam sing paling apik lan apik ing kabeh negara, lan uga ing Amerika Kidul. 
Leer Más
Menek Yosemite

Menek Yosemite

Juni 15, 2020

Klompok pendakian - saka pengalaman lan reputasi - ngerti banget iki ... menek ing Yosemite pancen apik tenan! Iki lokasi Iki dianggep minangka Mekah kanggo pendaki rock paling apik ing jagad iki, lan minangka tantangan sing nyenengake kanggo akeh sing mutusake nambahi tembok taman nasional California ing wilayah kasebut.
Leer Más
Paragliding ing Pokhara: mabur ing tengah Nepal

Paragliding ing Pokhara: mabur ing tengah Nepal

Juni 05, 2020

Yen sampeyan mikir babagan paragliding, Pokhara minangka salah sawijining panggonan paling apik. Kutha iki, uga diarani "gapura menyang Annapurnas" (rute populer liwat Himalaya), ditemokake ing pesisir Danau Phewa ing tengah Nepal, ing ngendi jarak cedhak Sarangkot lan dhuwur sing ana gandhengane karo tlaga nggawe wilayah sing cocog kanggo paragliding.
Leer Más
Lelungan menyang Brisbane ing Australia

Lelungan menyang Brisbane ing Australia

Juni 05, 2020

Petualangan Australia sing ora bisa dingerteni! Yen sampeyan durung ngunjungi ibukutha negara Queensland ing Australia, iki minangka wektu sing apik kanggo ditambahake menyang dhaptar perjalanan mbesuk. Dumunung ing pesisir laut sisih wétan, 920 kilometer saka Sydney, kita nemokake Brisbane
Leer Más

Angkor Wat lan candhi-candhi sing ilang ing Kamboja

Angkor Wat lan candhi-candhi sing ilang ing Kamboja

Muga 27, 2020

Angkor Wat lan candhi-candhi sing ilang ing Kamboja: Temokake konstruksi Hindhu sing apik ing Kekaisaran Khmer. Sampeyan bisa uga ngelingi candhi-candhi sing dadi setting ing film 'Lara Croft: Tomb Raider' utawa 'In the Mood For Love'

Leer Más
Panggonan sing paling luar biasa mbuwang akhir taun iki

Panggonan sing paling luar biasa mbuwang akhir taun iki

Desember 27, 2017

En The Indian Face kita minangka panjelajah, lan kaya ngono, kita mesthi mikir yen saben dina minangka kesempatan kanggo nemokake papan sing luar biasa, dadi kita pengin nuduhake sawetara papan sing paling apik tenan kanggo ketik 2018 urip petualangan.
Leer Más
Patagonia nganggo sepeda: perjalanan sing apik banget

Patagonia nganggo sepeda: perjalanan sing apik banget

Juli 13, 2016

Angin badai, srengenge sing surut lan rupa bumi sing rame lan ora rata ndadekake trip liwat Patagonia minangka petualangan sing angel banget lan nuntut. Senadyan kabeh, lanskap lan sensasi sing bisa dialami lan diweruhi dadi kabeh wektu sing pahit iki dadi kepenak.
Leer Más
Skate ing Lanzarote: sawijining pulo sing diluncurake menyang skate

Skate ing Lanzarote: sawijining pulo sing diluncurake menyang skate

April 25, 2015

Lanzarote minangka pulo sing misuwur amarga menehi praktik surfing ing pesisir. Nanging uga dadi papan ing ngendi sampeyan bisa ngeculake trik lan kreatifitas ing skate. Lan dina iki kita nggawa sampeyan video sing bisa nuduhake apa sing sampeyan bisa seneng […]
Leer Más

Akomodasi banget ekstrem: Langsung ski Holmenkollen

Akomodasi banget ekstrem: Langsung ski Holmenkollen

Maret 19, 2015

Airbnb wis kaget saben wong kanthi tawaran akomodasi sing ekstrem: lompatan ski Holmenkollen legendaris. Fasilitas iki minangka olahraga ski kanggo Olimpiade 1952 ing Oslo.
Leer Más
Rute paling apik kanggo olahraga ski lan salju salju ing Andorra

Rute paling apik kanggo olahraga ski lan salju salju ing Andorra

Februari 27, 2015

Salju salju kanthi salju, alangan sing ora dikarepake, lompatan luar biasa, lereng vertigo lan papan sing garing. Yen sampeyan kepengin banget babagan olahraga lan petualangan sing ekstrem, resor ski Grandvalira lan Vallnord nempatake macem-macem wilayah kanggo bebas saka Andorra ing pucuk driji.
Leer Más
Salji salju salju salju gaya paling apik paling apik ing Eropa

Salji salju salju salju gaya paling apik paling apik ing Eropa

Februari 03, 2015

Salji salju salju salju gaya paling apik paling apik ing Eropah Dina iki, sampeyan nggawa dhaptar salju salju paling apik kanggo salju salju ing benua Eropa. Iki dudu peringkat, iku sawijining dhaptar ... lan kita nampa saran. Yen sampeyan ngerti papan salju ing Eropa, sing caket karo Spanyol
Leer Más
Andalucia Bike Race: 422 pendakian ing 15 tahap

Andalucia Bike Race: 422 pendakian ing 15 tahap

Januari 20, 2015

Lomba Bike Andalucia: Ketinggian 422 kilometer ing 15 tahap tanggal 22 Februari, cicilan kalima saka Balapan Bike Andalucia bakal diwiwiti, sing bakal diwiwiti saka kutha Jaén lan bakal makili bedane paling gedhe ing sejarah kompetisi kanggo para peserta
Leer Más