Surf ing Nazaré

Surf ing Nazaré, ibukutha gelombang paling gedhe ing donya.

Juni 25, 2020

Kutha pesisir sing diarani tenang lan tenang nanging ing alam kasebut, ana segara alam bébas sing katon dirancang khusus kanggo surfing.
Ndeleng artikel lengkap
Jelajahi Helsinki - Finland

Jelajahi Helsinki: Petualangan, budaya lan istirahat ing Finland!

Juni 24, 2020

Kutha kosmopolitan sing dienggoni ing pesisir Baltic ditetepake dadi tenang lan kebak ilmu lan ilmu. Pusat lan kabeh sudhut Helsinki inspirasi sejarah, kasugihan arsitektur lan desain, sing ndadekake saben turis gumun
Ndeleng artikel lengkap
Chili: Lembah Elqui

Elqui Valley: Lelungan menyang Chili sing ora bisa sampeyan kantun!

Juni 16, 2020

Dumunung ing wilayah Coquimbo, sisih kulon La Serena, kita nemokake Lembah Elqui, salah sawijining lokasi alam sing paling apik lan apik ing kabeh negara, lan uga ing Amerika Kidul.
Ndeleng artikel lengkap
Menek Yosemite

Menek Yosemite

Juni 15, 2020

Klompok pendakian - saka pengalaman lan reputasi - ngerti banget iki ... menek ing Yosemite pancen apik tenan! Iki lokasi Iki dianggep minangka Mekah kanggo pendaki rock paling apik ing jagad iki, lan minangka tantangan sing nyenengake kanggo akeh sing mutusake nambahi tembok taman nasional California ing wilayah kasebut.
Ndeleng artikel lengkap

Paragliding ing Pokhara: mabur ing tengah Nepal

Paragliding ing Pokhara: mabur ing tengah Nepal

Juni 05, 2020

Yen sampeyan mikir babagan paragliding, Pokhara minangka salah sawijining panggonan paling apik. Kutha iki, uga diarani "gapura menyang Annapurnas" (rute populer liwat Himalaya), ditemokake ing pesisir Danau Phewa ing tengah Nepal, ing ngendi jarak cedhak Sarangkot lan dhuwur sing ana gandhengane karo tlaga nggawe wilayah sing cocog kanggo paragliding.
Ndeleng artikel lengkap
Lelungan menyang Brisbane ing Australia

Lelungan menyang Brisbane ing Australia

Juni 05, 2020

Petualangan Australia sing ora bisa dingerteni! Yen sampeyan durung ngunjungi ibukutha negara Queensland ing Australia, iki minangka wektu sing apik kanggo ditambahake menyang dhaptar perjalanan mbesuk. Dumunung ing pesisir laut sisih wétan, 920 kilometer saka Sydney, kita nemokake Brisbane
Ndeleng artikel lengkap
Angkor Wat lan candhi-candhi sing ilang ing Kamboja

Angkor Wat lan candhi-candhi sing ilang ing Kamboja

Muga 27, 2020

Angkor Wat lan candhi-candhi sing ilang ing Kamboja: Temokake bangunan Hindu sing apik banget ing Kraton Khmer. Sampeyan bisa uga eling karo candhi sing dadi setting ing film 'Lara Croft: Tomb Raider' utawa 'In the Mood For Love'

Ndeleng artikel lengkap
Ski ing Colorado: tinjauan musim sing paling apik

Ski ing Colorado: tinjauan musim sing paling apik

Muga 27, 2020

Nalika kita mikir ing Colorado, ski iku pisanan sing dipikirake ... Lan kenapa ora? Mustahil ora bisa digandhengake karo siji liyane! Gunung-gunung sing kebak relief lan bokor alami kayane digawe khusus kanggo para penyayang olahraga lan salju salju iki.

Rasa hawa adrenalin lan seger nalika ski ing Colorado ora ana tandhingane, amarga kasunyatane yaiku ngunjungi pucuk sing paling dhuwur, sing paling dhuwur ing Pagunungan Rocky, njerit crita petualangan sing saben skier kudu dadi bagian.

Ndeleng artikel lengkap

Panggonan sing paling luar biasa mbuwang akhir taun iki

Panggonan sing paling luar biasa mbuwang akhir taun iki

Desember 27, 2017

En The Indian Face kita minangka panjelajah, lan kaya ngono, kita mesthi mikir yen saben dina minangka kesempatan kanggo nemokake papan sing luar biasa, dadi kita pengin nuduhake sawetara papan sing paling apik tenan kanggo ketik 2018 urip petualangan.
Ndeleng artikel lengkap
Patagonia nganggo sepeda: perjalanan sing apik banget

Patagonia nganggo sepeda: perjalanan sing apik banget

Juli 13, 2016

Angin badai, srengenge sing surut lan rupa bumi sing rame lan ora rata ndadekake trip liwat Patagonia minangka petualangan sing angel banget lan nuntut. Senadyan kabeh, lanskap lan sensasi sing bisa dialami lan diweruhi dadi kabeh wektu sing pahit iki dadi kepenak.
Ndeleng artikel lengkap
Skate ing Lanzarote: sawijining pulo sing diluncurake menyang skate

Skate ing Lanzarote: sawijining pulo sing diluncurake menyang skate

April 25, 2015

Lanzarote minangka pulo sing misuwur amarga menehi praktik surfing ing pesisir. Nanging uga dadi papan ing ngendi sampeyan bisa ngeculake trik lan kreatifitas ing skate. Lan dina iki kita nggawa sampeyan video sing bisa nuduhake apa sing sampeyan bisa seneng […]
Ndeleng artikel lengkap
Akomodasi banget ekstrem: Langsung ski Holmenkollen

Akomodasi banget ekstrem: Langsung ski Holmenkollen

Maret 19, 2015

Airbnb wis kaget saben wong kanthi tawaran akomodasi sing ekstrem: lompatan ski Holmenkollen legendaris. Fasilitas iki minangka olahraga ski kanggo Olimpiade 1952 ing Oslo.
Ndeleng artikel lengkap

Rute paling apik kanggo olahraga ski lan salju salju ing Andorra

Rute paling apik kanggo olahraga ski lan salju salju ing Andorra

Februari 27, 2015

Salju salju kanthi salju, alangan sing ora dikarepake, lompatan luar biasa, lereng vertigo lan papan sing garing. Yen sampeyan kepengin banget babagan olahraga lan petualangan sing ekstrem, resor ski Grandvalira lan Vallnord nempatake macem-macem wilayah kanggo bebas saka Andorra ing pucuk driji.
Ndeleng artikel lengkap
Salji salju salju salju gaya paling apik paling apik ing Eropa

Salji salju salju salju gaya paling apik paling apik ing Eropa

Februari 03, 2015

Salji salju salju salju gaya paling apik paling apik ing Eropah Dina iki, sampeyan nggawa dhaptar salju salju paling apik kanggo salju salju ing benua Eropa. Iki dudu peringkat, iku sawijining dhaptar ... lan kita nampa saran. Yen sampeyan ngerti papan salju ing Eropa, sing caket karo Spanyol
Ndeleng artikel lengkap
Andalucia Bike Race: 422 pendakian ing 15 tahap

Andalucia Bike Race: 422 pendakian ing 15 tahap

Januari 20, 2015

Lomba Bike Andalucia: Ketinggian 422 kilometer ing 15 tahap tanggal 22 Februari, cicilan kalima saka Balapan Bike Andalucia bakal diwiwiti, sing bakal diwiwiti saka kutha Jaén lan bakal makili bedane paling gedhe ing sejarah kompetisi kanggo para peserta
Ndeleng artikel lengkap
7 papan sing apik banget kanggo nglatih olahraga sing nemen

7 papan sing apik banget kanggo nglatih olahraga sing nemen

Januari 13, 2015

7 papan sing nggumunake kanggo olahraga olahraga sing ekstrem Yen sampeyan seneng lelungan, nikmati lingkungan alami sing luar biasa lan, ora sengaja, nindakake kegiatan sing melu emosi sing kuwat ... dina iki kita menehi pitung ide kanggo nyiapake petualangan sampeyan sabanjure. Tujuan! Mountaineering ing Nepal Khusus, ing Puncak Pulo, ing Himalaya.
Ndeleng artikel lengkap

Taman Indoor Ijo, luwih saka Skatepark ing Barcelona

Taman Indoor Ijo, luwih saka Skatepark ing Barcelona

Januari 13, 2015

Taman Indoor Hijau, luwih saka Skatepark ing Barcelona Taman Indoor Hijau, digunakake ing Les Franqueses del Vallés (provinsi Barcelona) minangka salah sawijining fasilitas paling gedhe ing Eropa ing kategori kasebut. Skateparké, luwih saka 3.000 meter persegi, nalika modul lan kegiyatan sing apik banget.
Ndeleng artikel lengkap
Freeride ngubengi London nganggo sepedaan sepeda

Freeride ngubengi London nganggo sepedaan sepeda

Januari 07, 2015

Sam Pilgrim lan kanca-kanca rewang-goyane duwe dina sing apik kanggo njupuk GoPro, nyewa motor lan nembak video sing hebat iki ing London. Diiringi musik sing dipilih kanthi nyata, telu pembonceng sing wani kasebut nuduhake koleksi umume, maneuver, gerakan, lan pirouette ing sekitar ibukutha London.
Ndeleng artikel lengkap
TransAndalus: lelungan ing saindenging Andalusia nganggo mancal gunung

TransAndalus: lelungan ing saindenging Andalusia nganggo mancal gunung

Desember 12, 2014

Apa sampeyan ngerti proyek TransAndalus? Yen sampeyan penggemar biking gunung, alam lan ora bisa nimbali kabeh babagan saingan ... mula sampeyan kudu ngerti. Liwat rute sing nggawe TransAndalus sampeyan bisa ngunjungi lanskap alam sing paling larang regane Andalusia.
Ndeleng artikel lengkap
Panggonan sing cocog kanggo ski karo bocah-bocah

Panggonan sing cocog kanggo ski karo bocah-bocah

Desember 10, 2014

Wis saiki ing musim ski anyar, mesthi sampeyan wis ngrencanakake salju menyang salju iki. Sampeyan bisa uga mikir njupuk anggota kulawarga paling enom, kita kabeh ngerti kepiye lagi main ski
Ndeleng artikel lengkap

Grandvalira, pathokan ing gaya bebas Eropa

Grandvalira, pathokan ing gaya bebas Eropa

November 24, 2014

Stasiun Grandvalira wis dadi pirang-pirang taun, referensi ing tingkat Eropa ing gaya bebas, amarga kontribusi sing gedhe banget kanggo moditas iki. Musim 14/15 stasiun iki bakal terus taruhan kanggo nawarake ruang, layanan, produk lan fasilitas anyar sing ana keahliane. Grandvalira wis nandur modhal
Ndeleng artikel lengkap
Afterglow, lampu lan wengi ski

Afterglow, lampu lan wengi ski

November 11, 2014

Tukang olahraga profesional Pep Fujas, Daron Rahlves, Chris Benchetler lan Eric Hjorleifson ndhukung pameran ski wengi sing nggumunake kanggo produksi video sing apik banget, direkam ing 17 Oktober dening Sweetgrass Productions, sing para atlit sing dilengkapi kasebut diamati nganggo lampu LED
Ndeleng artikel lengkap
Zarautz, Surf lan Gastronomi

Zarautz, Surf lan Gastronomi

September 02, 2014

Zarautz Surf lan Gastronomi Pantai Zarautz sing nggumunake akeh obyek wisata, nanging tanpa mangu yen ana prekara apa wae, amarga iki minangka salah sawijining papan sing paling apik ing pesisir Gipuzkoan kabeh sing kudu praktek surfing.
Ndeleng artikel lengkap
Wakeboard Urban - Doublewake Madrid

Wakeboard Urban - Doublewake Madrid

Juni 06, 2014

Urban Wakeboard - Doublewake Madrid Fenomena kabel nyebar luwih akeh ing saindenging negara kita, kabel anyar lair, lan matur nuwun amarga iki luwih akeh wong nggabungake olahraga musim salju kayata salju salju utawa ski
Ndeleng artikel lengkap