Latihan lengen kanggo para pendaki

Latihan lengen kanggo para pendaki

Juni 24, 2020

Yen sampeyan tindakake rutin kanthi rutin (njupuk langkah-langkah kabeh), sampeyan bakal bisa nyekel tangane climber lan bali sampeyan kudu luwih akeh.
Ndeleng artikel lengkap
Latihan rutin fisik sadurunge turu

Latihan rutin fisik sadurunge turu

Juni 16, 2020

Tanpa gym? Ora masalah! Yen sampeyan ora duwe wayah olahraga nalika awan, tindakake rutin sing gampang ing wayah wengi sadurunge turu.

Ndeleng artikel lengkap
Sindrom kantor

Cara ngindhari Sindrom Kantor

Juni 05, 2020

Sindrom kantor sing disebut kedadeyan sawise sawetara jam lungguh ing ngarep komputer. Akeh wong sing nulis, ngrancang utawa ngedit foto petualangan - lan kegiatan liyane - uga ora nggatekake wektu sing dienggo ing ngarep komputer. Temokake carane iki bisa mengaruhi awak lan carane nyegah!
Ndeleng artikel lengkap
Salmon Norwegia bakar. Resep sing sehat

Salmon Norwegia bakar. Resep sing sehat

Juni 05, 2020

Salmon dadi salah sawijining iwak biru sing paling akeh didonya. Ora mung kanggo rasa sing apik banget, nanging uga kanggo menehi nutrisi. Kajaba iku, minangka panganan sing bisa disiapake kanthi pirang-pirang cara amarga roso kasebut cocog karo cara masak sing beda.
Ndeleng artikel lengkap

Resep Pancakes Sehat Tanpa Tepung Tepung

Resep Pancakes Sehat Tanpa Tepung Tepung

Muga 27, 2020

Gawe sarapan utawa jajanan sing enak kanthi resep kanggo pancake oatmeal lan almond!

Akeh wong sing nemoni kekurangane yen mangan panganan glepung gandum lan dampak ing kesehatan, utamane kanggo wong sing celiac lan intolerant lem.

Ndeleng artikel lengkap
10 babagan rutinitas latian

10 peregangan otot kanggo miwiti rutinitas latihan sampeyan

Muga 26, 2020

We present 10 babagan sing ora kudu dilalekake sadurunge miwiti rutinitas olahraga. Iki bakal mbantu anget otot sadurunge goyangake.
Ndeleng artikel lengkap
Kanker mripat kanker

5 tips kanggo nyegah kanker mata

Muga 11, 2020

We present limang tips sing bakal mbantu sampeyan nyegah kanker mata. Sampeyan kudu nindakake kabeh sing bisa kanggo kesehatan mata sing paling apik lan supaya penyakit iki uga penyakit liyane.
Ndeleng artikel lengkap
Ciloko ing ski lan salju salju: mesthi ngerti babagan iki

Ciloko ing ski lan salju salju: mesthi ngerti babagan iki

Januari 14, 2015

Cilaka nalika main ski lan salju salju: mesthi apik kanggo ngerteni Ing tengah musim ski, sampeyan isih bisa ngrancang dolan lan nglampahi sawetara dina nyenengake salju lan olahraga. Apa barang sampeyan yaiku olahraga ski utawa salju salju klasik, dina iki pengin kita ringkes babagan […]
Ndeleng artikel lengkap

Cara pas karo ski ing mangsa iki

Cara pas karo ski ing mangsa iki

November 21, 2014

Minggu kepungkur, nerbitake artikel ing ngendi kita menehi tips kanggo skate pamula. Dina iki, sampeyan nggawa sampeyan minangka conto praktik sing kudu diresiki sadurunge main ski ing mangsa iki, sing bener kanggo skier wong anyar lan sing wis pengalaman. Kanggo miwiti, otot sing kudu sampeyan lakoni paling akeh yaiku […]
Ndeleng artikel lengkap