Sepur kanggo freeride

Olahraga kanggo freeride! Kinerja fisik paling apik kanggo musim ski!

Oktober 28, 2020

Apa sampeyan siyap kanggo musim ski? Freeriding nuntut, ora ana sangsi babagan iki! Ing tahap munggah lan keturunan, penunggang kudu duwe seri kahanan fisik sing optimal supaya bisa nggayuh tujuwane. Tanpa mangu-mangu saiki wayahe nganyari maneh Kacamata ski lan siyap-siyap kanggo tumindak! Maca terus kanggo nemokake cara nambah teknik freeride.
Leer Más
Olahraga awak kanggo gunung

5 cara olahraga awak kanggo gunung

Agustus 17, 2020

Gawe gunung luwih apik kanthi 5 latian iki! Penting olahraga awak kanggo gunung yen kita praktek gunung, trekking utawa hiking. Tindakake tips kasebut lan dadi atlit sing luwih apik saben dina kanthi nglatih ing arah sing bener!

Leer Más
GAMPANG SULU DENGAN 5 KARYA

GAMPANG SULU DENGAN 5 KARYA

Juli 09, 2020

Elinga yen praktik ditindakake dening guru, lan olahraga uga! Kita ninggalake sampeyan rutinitas 5 langkah sing apik kanggo sampeyan kudu eling nalika nglatih awak lan ningkatake teknik selancar.
Leer Más
Latihan lengen kanggo para pendaki

Latihan lengen kanggo para pendaki

Juni 24, 2020

Yen sampeyan tindakake rutin kanthi rutin (njupuk langkah-langkah kabeh), sampeyan bakal bisa nyekel tangane climber lan bali sampeyan kudu luwih akeh.
Leer Más

Latihan rutin fisik sadurunge turu

Latihan rutin fisik sadurunge turu

Juni 16, 2020

Tanpa gym? Ora masalah! Yen sampeyan ora duwe wayah olahraga nalika awan, tindakake rutin sing gampang ing wayah wengi sadurunge turu.

Leer Más
Sindrom kantor

Cara ngindhari Sindrom Kantor

Juni 05, 2020

Sindrom kantor sing disebut kedadeyan sawise sawetara jam lungguh ing ngarep komputer. Akeh wong sing nulis, ngrancang utawa ngedit foto petualangan - lan kegiatan liyane - uga ora nggatekake wektu sing dienggo ing ngarep komputer. Temokake carane iki bisa mengaruhi awak lan carane nyegah!
Leer Más
Salmon Norwegia bakar. Resep sing sehat

Salmon Norwegia bakar. Resep sing sehat

Juni 05, 2020

Salmon dadi salah sawijining iwak biru sing paling akeh didonya. Ora mung kanggo rasa sing apik banget, nanging uga kanggo menehi nutrisi. Kajaba iku, minangka panganan sing bisa disiapake kanthi pirang-pirang cara amarga roso kasebut cocog karo cara masak sing beda.
Leer Más
Resep Pancakes Sehat Tanpa Tepung Tepung

Resep Pancakes Sehat Tanpa Tepung Tepung

Muga 27, 2020

Gawe sarapan utawa cemilan sing enak kanthi resep Pancake Almond Oatmeal iki!

Akeh wong sing nemoni kekurangane yen mangan panganan glepung gandum lan dampak ing kesehatan, utamane kanggo wong sing celiac lan intolerant lem.

Leer Más

10 babagan rutinitas latian

10 peregangan otot kanggo miwiti rutinitas latihan sampeyan

Muga 26, 2020

We present 10 babagan sing ora kudu dilalekake sadurunge miwiti rutinitas olahraga. Iki bakal mbantu anget otot sadurunge goyangake.
Leer Más
Kanker mripat kanker

5 tips kanggo nyegah kanker mata

Muga 11, 2020

We present limang tips sing bakal mbantu sampeyan nyegah kanker mata. Sampeyan kudu nindakake kabeh sing bisa kanggo kesehatan mata sing paling apik lan supaya penyakit iki uga penyakit liyane.
Leer Más
Ciloko ing ski lan salju salju: mesthi ngerti babagan iki

Ciloko ing ski lan salju salju: mesthi ngerti babagan iki

Januari 14, 2015

Cilaka nalika main ski lan salju salju: mesthi apik kanggo ngerteni Ing tengah musim ski, sampeyan isih bisa ngrancang dolan lan nglampahi sawetara dina nyenengake salju lan olahraga. Apa barang sampeyan yaiku olahraga ski utawa salju salju klasik, dina iki pengin kita ringkes babagan […]
Leer Más
Cara pas karo ski ing mangsa iki

Cara pas karo ski ing mangsa iki

November 21, 2014

Minggu kepungkur kita nerbitake tips nuduhake artikel kanggo pemain ski pamula. Dina iki kita nggawa sampeyan sawetara praktik sing disaranake supaya luwih apik sadurunge ski ing musim salju iki, ditrapake kanggo para pemain ski mulia lan sing wis duwe pengalaman. Kanggo miwiti, otot sing paling sampeyan lakoni yaiku […]
Leer Más