Biografi Kilian Jornet Burgada

Kilian Jornet Burgada: Biografi saka superman

Juni 25, 2020

Kilian Jornet wis dadi legenda mendaki sawetara taun kepungkur. Usul, keprigelan olahraga lan sejarah prestasi dheweke ndadekake dheweke dadi pelari gunung sing paling apik ing jagad iki uga minangka simbol kekaguman.
Ndeleng artikel lengkap
Carlos Sainz Cenamor: Pembalap Rally Spanyol sing paling apik.

Carlos Sainz Cenamor: 2020 Putri Penghargaan Asturias

Juni 15, 2020

Ing umur 58 taun, juara Rally kaping pindho, Carlos Sainz Cenamor, bubar dianugerahi judhul Pembalap paling apik ing WRC lan dheweke mung menehi sing paling penting 2020 Putri Penghargaan Asturias Lan ora sithik!
Ndeleng artikel lengkap
10 skater paling ayu lan berbakat ing Instagram

10 skater paling ayu lan berbakat ing Instagram

Juni 05, 2020

Bocah-bocah wadon Skater wis tambah akeh ing arena skateboard profesional kanggo bakat lan katrampilan sing apik. Wiwit wiwitan ing California (AS) ing taun 60an, disiplin kasebut digawe ing lingkungan sing mung maskulin. Nanging saiki, kaya ing macem-macem olahraga ekstrem, bocah-bocah wadon wis nuduhake manawa dheweke pas karo papan ing skate. Iki bocah-bocah wadon sing duwe bakat sing kaget kabeh karo teknik lan katrampilane, nanging ora ana sing ngandhani yen dheweke bakal katon trik ing skateboard!
Ndeleng artikel lengkap
Edurne Pasaban

Edurne Pasaban mengeti ulang tahun kaping sepuluh saka penaklukan 14 wolung ewu

Muga 27, 2020

Wis 10 taun wiwit kita krungu kabeh kabar kepiye Edurne Pasaban prekara kasebut nuntut kemenangan sejarah sing ora ana tandhingane. Ing wulan Mei 2010, gunung gunung Spanyol sing apik bakal ngrampungake proyek kasebut kanggo ngalahake gunung paling dhuwur ing bumi, lan dadi wanita pertama ing sejarah kanggo makutha 14 wolung ewu.
Ndeleng artikel lengkap

Michael Robinson

Michael Robinson: sugeng rawuh sanget

Muga 25, 2020

Apa ana Inggris sing kagum lan dikenal ing Spanyol? Rasa angel, nanging Michael Robinson ndadekake, kanthi karisma lan sih-rahmat sing bisa narik kawigatosan kabeh para penyayang olahraga lan nggawe kita kepengin ngrungokake luwih akeh bantahan-bantahane kanthi logat Inggris Spanyol.

Ana sing paling eling dheweke kanggo karir jurnalistik, lan liya-liyane sing ngelingi target sing dijaluk minangka striker kanggo Preston North End, Manchester City, Liverpool utawa CA Osasuna, lan liya-liyane.
Ndeleng artikel lengkap
Edurne Pasaban, biografi ringkes ratu saka wolung ewu

Edurne Pasaban, biografi ringkes ratu saka wolung ewu

Desember 11, 2017

Edurne Pasaban, biografi ringkes ratu saka umur wolung ewu taun, Edurne Pasaban yaiku wanita Tolosa sing lair tanggal 1 Agustus 1973, yaiku gunung gunung elit, sing bakal dikelingi sejarah minangka wanita pertama sing munggah ing jagad wolulas ewu taun. Feat heroik dheweke njupuk dheweke sangang taun wiwit dheweke ngalahake Everest ing Mei [...]
Ndeleng artikel lengkap
We ngewawancarai Samira, saka MHYV

We ngewawancarai Samira, saka MHYV

Juli 10, 2017

En The Indian Face kita kepengin weruh kepiye wong seneng urip lan ing kasus iki, kita wis ketemu karo Samira Salomé, sing saiki dadi kolaborasi ing @Radioset ing program @partidoapartido, lan mantan peserta TV-Show MHYV Wanita, pria lan kosok balene. Wong sing seneng urip lan wis ngalamun ngimpi, dadi parachute ing Dubai.
Ndeleng artikel lengkap
Kolohe Andino: salah sawijining foto sing paling akeh lan ditelusuri

Kolohe Andino: salah sawijining foto sing paling akeh lan ditelusuri

September 02, 2016

Ing kelet kaya ngono, ing spekter kaya ngono: bapak Kolohe Andino yaiku Dino Andino dhewe, minangka ASP WCT. Kanthi asal-usul lan mikirake ing ngendi dheweke tuwuh, San Clemente, pipa para peluncur sing ora kaetung saka janjine sing paling janjeni (ora dadi salah sawijining pusat saraf sing gedhe ing njelajah ing saindenging jagad), dudu […]
Ndeleng artikel lengkap

Melania Suárez: janji enom banget kanggo surfing wanita Spanyol

Melania Suárez: janji enom banget kanggo surfing wanita Spanyol

April 25, 2015

Aja takon marang sawetara spek level WCT. Mbok sedhela. Sing biasane, dadi enom banget. Sing sejatine dheweke mung 11 taun, nanging sampeyan mung kudu ndeleng dheweke percaya yen percaya marang dheweke lan saiki bakal enggal-enggal ndeleng masa depan sing luwih janjeni kanggo surfer cilik iki. Melania Suárez yaiku […]
Ndeleng artikel lengkap
Toni Medina

Toni Medina: skater lan olahraga gaya hibrida

April 10, 2015

Toni Medina minangka skateboarder umur 26 taun saka Blanes, sawijining kutha sing ana ing Costa Brava, lan wis main wiwit isih umur XNUMX taun. Dheweke seneng karo olahraga iki sing nonton video dening Powell Peralta lan Kevin Harris lan modhel sing narik kawigatosan sing paling apik yaiku gaya bebas.
Ndeleng artikel lengkap
Kevin Pearce

Kevin Pearce: The Snowboard Survivor

Maret 31, 2015

Sawise kacilakan nalika dheweke kudu ngalami koma, Kevin Pearce milih misi anyar ing urip. Dina iki dakkandhani babagan liyane babagan pembalap sing apik banget.
Ndeleng artikel lengkap
Lucas Eguibar

Lucas Eguibar, juara salju ing mode salib tapel wates

Maret 25, 2015

Lucas Eguibar, penunggang Spanyol umure 21 taun (Guipúzcoa), sing wis ana, dheweke wis ngomong babagan dheweke ing artikel ing blog iki sawetara wulan kepungkur, wis dadi sejarah snowboarding lan olahraga negara kita.
Ndeleng artikel lengkap

Shaun putih

Shaun White, salah sawijining snowboarder paling apik ing donya

Maret 21, 2015

Shaun Roger White, sing dikenal ing pemandangan salju salju internasional minangka Shaun White, lair tanggal 3 September 1986 ing Carlsbad (San Diego), California, minangka papan olahraga salju lan skateboarder profesional lan wis kaping pindho nyatakake pemenang medali emas. Ing game oligimik.
Ndeleng artikel lengkap
Rampung

RecMountain: Pelapor Ski lan Mountain

Maret 12, 2015

Alberto Pantoja Dorda, Álvaro Pantoja Dorda lan Luis Pantoja Trigueros dadi tim RecMountain. Teknisi ing gunung, teknisi unggul ing gambar lan spesialis ing tutomoneorologi.
Ndeleng artikel lengkap
Jan Farrell pemain ski paling cepet ing donya

Jan Farrell, pemain ski paling cepet ing donya

Maret 06, 2015

Bisa nyepetake saka 0 nganti 120 km / jam mung patang detik kanthi pitulung skis lan lereng luwih saka 100% (45º). Jan Farrell, pemain ski paling cepet ing donya.
Ndeleng artikel lengkap
Snowboard Yuki Kadono

Yuki Kadono: harapan Jepang babagan salju salju

Februari 20, 2015

Rider Jepang Yuki Kadono wiwit lelungan ing jagad salju salju nalika dheweke umur 8 taun lan ana ing sangisoré bapake. Saka sepisanan, Yuki dadi pancing tumrap disiplin olahraga iki.
Ndeleng artikel lengkap

Russel Henshaw

Russel Henshaw: pemain ski Australia sing cerdas lan ora bisa dibukak

Februari 20, 2015

Australia ora ana sing asal saka pemain kelas donya, nanging Russell Henshaw mesthi istiméwa ing kasus iki. Russell lair ing Sydney ing taun 1990 lan wiwit umur enom isih jelas nalika nglangi.
Ndeleng artikel lengkap
Chuck Patterson, surfer ing skis

Chuck Patterson, surfer ing skis

Februari 05, 2015

Apa sampeyan ngerti Chuck Patterson? Luwih misuwur minangka salah sawijining sing nempel ing skis, mula bisa ditrapake. Dheweke bener-bener dadi pemain olahraga lan uga ahli ing papan peluncuran, dheweke wis misuwur amarga bisa ngrekam video sing nyipta hibrida ing loro olahraga kasebut.
Ndeleng artikel lengkap
Maria Hidalgo

María Hidalgo, karir salju sing janjeni

Januari 30, 2015

Sekolah anyar kanggo penunggang Spanyol María Hidalgo nggantosi sekolah anyar kanggo para penunggang sing lagi berkembang ing Spanyol. Dheweke mung 18 taun lan wis nate dianggep ing komunitas salju ing negara salju. Iki kabeh diwiwiti nalika ibune miwiti dheweke ing skis nalika dheweke isih umur rong taun. TO […]
Ndeleng artikel lengkap
Wes Kremer jenenge pemain paling apik ing taun 2014

Wes Kremer jenenge pemain paling apik ing taun 2014

Januari 13, 2015

Wes Kremer dijenengi skater paling apik saka majalah Thraser 2014 sing dianugerahi Wes Cremer, skater saka SK2014MAFIA utawa DC, kanggo "skater paling apik 8" kanggo bakat lan gaya.
Ndeleng artikel lengkap

Adrián Otero: skater Galician sing mbangun rampé watu kapisan

Adrián Otero: skater Galician sing mbangun rampé watu kapisan

Desember 24, 2014

Adrián Otero: skater Galicia sing mbangun rampokan watu pertama Adrián Otero yaiku wong Galéri kanthi lair lan dadi patung stonemason lan profesi kanthi profesi. Amarga dheweke uga minangka skater, dheweke kabeh duwe pelopor.
Ndeleng artikel lengkap
Sergi Arenas, desainer lan pangripta saka skateparks

Sergi Arenas, desainer lan pangripta saka skateparks

Desember 15, 2014

Catalan Sergi Arenas minangka desainer taman skate sing ana ing pantai ing Barcelona. Ing video iki dheweke nerangake carane dheweke inspirasi lan kepiye mutusake kanggo ngrancang. Sergi ujar yen taman skate dumadi saka telung bokor, snakerun sing dawa lan dheweke pengin mratelakake rasa skating ing samodra. Nerangake apa […]
Ndeleng artikel lengkap
Brian Gaberman: fotografer skate

Brian Gaberman: fotografer skate

Desember 05, 2014

Brian Gaberman minangka wartawan kondhang kanthi reputasi apik ing Amerika Serikat. Dheweke bubar ngunjungi Barcelona wiwit dheweke miwiti macem-macem tur ing Eropa kanggo nuduhake karyane, saengga koran El Mundo entuk kesempatan kanggo wawancara karo dheweke.
Ndeleng artikel lengkap
Jorge Egocheaga

Jorge Egocheaga, pahlawan saka 14 wolung ewu

November 29, 2014

Mountaineer lan dhokter, asale saka Asturias, wis 14 wolung ewu. Ing wulan Mei taun iki, dheweke dadi mahkota Kangchenjunga, puncak pungkasan ing ndhuwur 8.000 meter sing isih kudu diguluk.
Ndeleng artikel lengkap