10 lomba olahraga ekstrem

Top 10 lomba olahraga lan acara sing ekstrem

Agustus 17, 2020

Temokake lomba lan acara olahraga ekstrem sing paling apik ing Eropa lan jagad!Ana akeh, akeh petualangan ing donya, saka sing paling aneh lan asli, sing paling klasik, legendaris lan "konvensional". Waca lan waca babagan 10 kompetisi sing paling ekstrem ing saindenging jagad.

Leer Más
10 DOKUMENTARI INS ADVENTURE

10 DOKUMENTARI INS ADVENTURE

Juni 13, 2020

Yen kita mikir olahraga ekstrem yaiku perkara pertama sing dipikirake yaiku petualangan lan adrenalin. Nolak alam lan nguji kahanan manungsa supaya kita rumangsa urip ing dalan. Nanging konco saben petualangan, mesthi ana crita sing apik ... crita sing sejatine! Saka wong lanang sing sejatine nyata, ing papan sing nyata.
Leer Más
BMX Triple Backflip pisanan ing Sejarah: apik tenan

BMX Triple Backflip pisanan ing Sejarah: apik tenan

April 10, 2015

Rider BMX New Zealand. Jed Mildon nyipta sejarah nalika tanggal 28 Mei 2011 kanthi nomer pisanan bisa nggayuh sepedha sawise nindakake backflip kaping telu sajrone Unit T3 Mindtrick Jam ing Taupo, Selandia Baru. Mildon, sing umur 24 taun
Leer Más
Kompilasi trotoar salju paling apik ing taun 2014

Kompilasi trotoar salju paling apik ing taun 2014

Maret 31, 2015

Kita wis nemokake video iki sing ngempalaken trik paling apik lan mlumpat ing papan salju sing katon ing Internet sajrone taun kepungkur 2014. Ing blog iki, kita wis ngobrol babagan bintang, bakat sing apik, atlit elit lan retakan sing bener. papan lan ski
Leer Más

Pameran BASE Langsung: rong video sing ora bisa dilalekake

Pameran BASE Langsung: rong video sing ora bisa dilalekake

Maret 13, 2015

Dina iki, nggawa video pameran BASE Jumping Richi Navarro, jumper BASE kita saka tim kasebut The Indian Face. Pisanan yaiku lompat gaib, sing pisanan, saka paragliding ing stasiun Boí-Taüll (Lleida). Apik. Sing nomer loro yaiku loro liyane lompat saka pamburu adrenalin iki
Leer Más
Buku sing disaranake: Snowboard: trik lan teknik gaya bebas

Buku sing disaranake: Snowboard: trik lan teknik gaya bebas

Maret 10, 2015

Dina iki, sampeyan nggawa rekomendasi buku sing migunani banget yen asale salju ing modhisional gaya bebas. Iki diarani "Snowboarding: Trik lan Teknik Gaya" dening Alexander Rottmann; Edisi paling anyar yaiku wiwit taun 2010, kasedhiya ing Spanyol lan ngemot 160 halaman informasi babagan persiapan
Leer Más
Panemuan sing paling ora apik ing slide salju

Panemuan sing paling ora apik ing slide salju

Maret 05, 2015

Dewan Snoogee Konsep gampang, transfer papan ing salju. Nanging, asile mburi ora katon modis. Sampeyan bisa uga seneng-seneng sawetara wektu, bisa, nanging yen sampeyan nandur modal dhuwit pass ski bisa uga ora pengin mbuwang kanthi ngusapake snooge
Leer Más
Dokumentasi babagan evolusi olahraga ekstrem ing kanal Sejarah

Dokumentasi babagan evolusi olahraga ekstrem ing kanal Sejarah

Maret 05, 2015

Dina iki, sampeyan nuduhake karo dokumenter ing Saluran Sejarah sing ngembangake evolusi lan lintasan olahraga ekstrem ing saindenging jagad, loro akuatik lan mangsa, uga olahraga sing luwih anyar lan luwih anyar sing muncul ing taun-taun kepungkur.
Leer Más

Video sing hebat banget saka Elias Ambühl

Video sing hebat banget saka Elias Ambühl

Februari 23, 2015

Kita wis ngomong babagan Elias Ambühl ing artikel ing blog iki ing 24 Januari. Ing kene kita ngandhani yen Elias lair tanggal 26 Maret 1992 lan dheweke minangka pemain ski gaya bebas Swiss. Dheweke wis bersaing ing kategori slop gaya ing Kejuaraan Ski Dunia Gaya FIS 2013.
Leer Más
Asal saka Skate: dokumentasi Dogtown lan Z-Boys

Asal saka Skate: dokumentasi Dogtown lan Z-Boys

Februari 15, 2015

Yen dina iki sampeyan duwe sawetara wektu luang lan sampeyan ora ngerti apa sing bakal nandur modal, mula menehi saran supaya nonton dokumenter iki. Iki minangka dokumenter Dogtown and The Z Boys, sing judhul ing Spanyol, wiwit taun 2001 lan diarahake dening Stacy Peralta.
Leer Más
We Nunggang: dokumentaryan riwayat Snowboarding

We Nunggang: dokumentaryan riwayat Snowboarding

Februari 09, 2015

Minangka kekasih adrenalin lan salju salju saiki, saiki kita nggawa sampeyan dokumen sing ora bisa mungkasi nonton ... iki We Ride: dokumen dokumenter riwayat Snowboarding. Gandheng karo Burn lan diprodhuksi dening Grain Media, We Ride minangka dokumenter sing nyenengake babagan sejarah salju salju.
Leer Más
Video ski gaya bebas Candide Thovex sing luar biasa

Video ski gaya bebas Candide Thovex sing luar biasa

Februari 06, 2015

Candide Thovex nduwe judhul salah sawijining lintang paling gedhe ing jagad freeski. Minangka dheweke mesthi ujar: "Aku supaya ski ngomong kanggo aku." Dina iki, sampeyan nggawa video sing dibintangi viresoso freeski iki sampeyan meh bisa ngrasakake keturunan sing paling apik ing wong pisanan.
Leer Más

Papan sing luar biasa kanggo loro olahraga lan papan salju

Papan sing luar biasa kanggo loro olahraga lan papan salju

Februari 04, 2015

Dina iki kita pengin nyoba ngejutake sampeyan karo video iki sing wis ditemokake lan sing wis mbuwang kita. Wong lanang ing Signal Snowboards wis ngrancang lan kerja bareng karo tim Lithe, papan sing bisa digunakake kanggo olahraga nanging uga njupuk menyang salju menyang salju salju.
Leer Más
Mountain Bike paling apik ing taun 2014

Mountain Bike paling apik ing taun 2014

Januari 21, 2015

Dina iki kita pengin nuduhake karo sampeyan lan nuduhake sampeyan video Mountain Bike paling apik sing digawe ing 2014 Pertandingan Cairns 2014 Tes kompetisi Mountain Bike internasional Spectacular sing ditindakake ing alas sing dilindhungi nalika udan. Sampeyan kudu nonton kanthi ati-ati.
Leer Más
Video skate paling apik ing taun 2014 miturut Red Bull

Video skate paling apik ing taun 2014 miturut Red Bull

Januari 19, 2015

Video skate paling apik ing taun 2014 miturut Red Bull Dina iki pengin nuduhake sampeyan kompilasi video skate paling apik sing direkam ing taun 2014, saka sudut pandang pemain olahraga ekstrem banget: Red Bull. Seneng! Ilang ing Ordos: kutha hantu Klompok skateboarder ing saindenging jagad
Leer Más
10 buku skate sing disaranake banget

10 buku skate sing disaranake banget

Desember 30, 2014

10 buku skate sing disaranake banget babagan Passionate babagan papan lan skate, dina iki nyaranake 10 maca sing kudu dipertimbangake ya utawa ya. Jupuk wira Buku iki nglumpukake koleksi fotografik dening Glen E. Friedman babagan jagading punk, hip hop lan skate. Karakter Zboys digambar
Leer Más

Bal-balan gaya: rong video trik bal sing apik banget

Bal-balan gaya: rong video trik bal sing apik banget

Desember 27, 2014

Sepakbola gaya bebas: rong video trik bal sing apik banget Yen sampeyan seneng bal-balan lan gaya bebas, gambar kasebut ora bakal ngeculake sampeyan ora peduli. Yen sampeyan ora seneng bal-balan lan seneng olahraga olahraga skateboard utawa salju, kita mikir sampeyan uga seneng nemokake apa sing bisa ditindakake sawetara bal
Leer Más
Olahraga ekstrem sing paling populer ing musim semi / musim panas

Olahraga ekstrem sing paling populer ing musim semi / musim panas

Desember 24, 2014

Olahraga ekstrem sing paling populer kanggo musim semi / musim panas PUENTING Bungee mlumpat yaiku olahraga sing ekstrem ing ngendi wong kasebut ngluncurake awake dhewe saka dhuwur sing dhuwur banget nalika diluncurake kanthi diwiwiti kanthi tali elastis. Langsung bungee bisa ditindakake saka pirang-pirang permukaan, kayata jembatan, bangunan dhuwur, jurang
Leer Más
Kepiye numpak tanjakan sepedha griya krasan

Kepiye numpak tanjakan sepedha griya krasan

Desember 17, 2014

Kepiye numpak tanjakan sepeda kayu sing digawe sergap Sergio Layos minangka salah sawijining penunggang BMX sing penting banget saiki. Nalika sapisanan nunggang sepeda kaya ngono, dheweke umur 11 taun. Ing 13, dheweke dadi nomer loro ing Kejuaraan Portugis
Leer Más
Kucing Didga minangka bintang ing skatepark

Kucing Didga minangka bintang ing skatepark

Desember 15, 2014

Yen sampeyan seneng kucing lan skate, kita wis nemokake video sing ora bakal ngeculake sampeyan. Sampeyan arep ndeleng kucing Didga, sing dadi master lan gurune skatepark amarga dheweke minangka fenomena skateboard. Munggah bobot sampeyan ing sisih mburi skateboard, munggah lan mudhun ing ramp
Leer Más

Wakeboard kanthi Ferrari F50

Wakeboard kanthi Ferrari F50

Desember 07, 2014

Deleng video apa sing wis kita lakoni. Kita ngerti sampeyan bakal tresna. Apa sampeyan ngerti tangi? Babagan kasebut kalebu praktik sing padha karo surfing ing papan sing dipasang ing tali sing dipasang ing prau digunakake, amarga iku disiplin akuatik sing nyata.
Leer Más
7 olahraga aneh lan penasaran sampeyan kudu ngerti

7 olahraga aneh lan penasaran sampeyan kudu ngerti

Desember 03, 2014

Dina iki, kita pengin nuduhake seri olahraga sing langka lan penasaran, sing uga dadi gaya ekstrem, sing dadi modis ing wilayah tartamtu, ora mandheg nambahake para pengikut lan kita mikir sampeyan pengin ngerti. Malah sawetara sing teknis ora sah amarga bahaya sing dituduhake.
Leer Más
Mountain Bike ing Jamaika, video sing nggumunake

Mountain Bike ing Jamaika, video sing nggumunake

Desember 01, 2014

Jamaica, sawijining pulo Karibia sing ana ing Greater Antilles, kanthi pedunung meh telung yuta pendhudhuk, 600 kilometer saka Amerika Tengah lan 150 kilometer kidul pulo Kuba, minangka papan lair saka rong karakter gedhe sing bakal dadi bagian saka sejarah: Bob Marley ing lapangan musik lan Usain Bolt
Leer Más
Pacarku yaiku Mountain Biker

Pacarku yaiku Mountain Biker

November 28, 2014

Kita wis nemokake video sing nyenengake iki sing nggambarake kesulitan sing bisa dialami wong nalika duwe pasangan sing seneng muter, khususe Mountain Biking, yen sampeyan ora nuduhake hobi iki. Pacar Kula Iki Biker Gunung
Leer Más