Edurne Pasaban

Edurne Pasaban mengeti ulang tahun kaping sepuluh saka penaklukan 14 wolung ewu

Muga 27, 2020

Wis 10 taun wiwit kita krungu kabeh kabar kepiye Edurne Pasaban prekara kasebut nuntut kemenangan sejarah sing ora ana tandhingane. Ing wulan Mei 2010, gunung gunung Spanyol sing apik bakal ngrampungake proyek kasebut kanggo ngalahake gunung paling dhuwur ing bumi, lan dadi wanita pertama ing sejarah kanggo makutha 14 wolung ewu.
Ndeleng artikel lengkap
Michael Robinson

Michael Robinson: sugeng rawuh sanget

Muga 25, 2020

Apa ana Inggris sing kagum lan dikenal ing Spanyol? Rasa angel, nanging Michael Robinson ndadekake, kanthi karisma lan sih-rahmat sing bisa narik kawigatosan kabeh para penyayang olahraga lan nggawe kita kepengin ngrungokake luwih akeh bantahan-bantahane kanthi logat Inggris Spanyol.

Ana sing paling eling dheweke kanggo karir jurnalistik, lan liya-liyane sing ngelingi target sing dijaluk minangka striker kanggo Preston North End, Manchester City, Liverpool utawa CA Osasuna, lan liya-liyane.
Ndeleng artikel lengkap
Álvaro Fernández Fiúza: juara jagat angkasa marathon kaping telu

Álvaro Fernández Fiúza: juara jagat angkasa marathon kaping telu

April 17, 2015

Álvaro Fiúza lair ing taun 1982 ing Pontevedra. Dheweke dadi kayak lan wis diwartakake juara kaping telu ing modhèrn marathon. Dheweke miwiti karir ing olahraga iki nalika umur 11 taun lan 27 taun, sawise akeh upaya lan pelatihan, dheweke entuk dobel Eropa Eropa lan World, bebarengan karo Emilio Merchán, […]
Ndeleng artikel lengkap
Gaya urip paling apik yaiku ing Jumlah Perang Grandvalira

Gaya urip paling apik yaiku ing Jumlah Perang Grandvalira

Maret 27, 2015

Edisi kaping sewelas acara Total Fight Masters of Freestyle, ngunggahake para penunggang paling apik ing wayahe salju salju lan freeski ing Andorran resort Grandvalira. Snowpark El Tarter bakal dadi perang ing rong akhir minggu kebak lompat lan nyenengake. Acara iki nduwe […]
Ndeleng artikel lengkap

Papan salju salju Spanyol kepengin kabeh ing Kejohanan Dunia Austrian

Papan salju salju Spanyol kepengin kabeh ing Kejohanan Dunia Austrian

Januari 15, 2015

Papan lonceng salju salju kepengin kabeh ing Kejohanan World Austrian Dina iki, tanggal 15 lan 25 wulan iki, Januari, Kejuaraan Salju Snowboard bakal ditindakake ing stasiun ing Kreischberg (Austria). Sajrone 10 dina kompetisi iki, snowboardcross, halfpipe, slopestyle, paralel SL, tes [...] bakal ditindakake.
Ndeleng artikel lengkap
Alvaro Fiuza lan Walter Bouzan nomer loro ing Piala Dunia Oklahoma

Alvaro Fiuza lan Walter Bouzan nomer loro ing Piala Dunia Oklahoma

Oktober 02, 2014

Alvaro Fiuza lan Walter Bouzan nomer loro ing Piala Dunia Oklahoma Alvaro Fiuza lan Walter Bouzan minangka nomer loro ing Kejuaraan Canoeing Oklahoma World ing mode K2 Marathon. Ing kene kita ninggalake sampeyan kabeh babad sing ditulis langsung dening Alvaro Fiuza.
Ndeleng artikel lengkap
Alvaro Fiuza menangake relegasi Sella sing kaping lima

Alvaro Fiuza menangake relegasi Sella sing kaping lima

Agustus 11, 2014

Alvaro Fiuza menang katurunan Sella kaping lima sing berturut-turut The Indian Face TEAM Alvaro Fiuza menangaken keturunan Sella sing nomer lima berturut-turut bebarengan karo kancane Walter Bouzan. Dheweke menang dina iki, kanthi wektu 1 jam 6 menit lan 43 detik, edisi kaping 78 ing Sella International Descent.
Ndeleng artikel lengkap