Surf ing Nazaré

Surf ing Nazaré, ibukutha gelombang paling gedhe ing donya.

Juni 25, 2020

Kutha pesisir sing diarani tenang lan tenang nanging ing alam kasebut, ana segara alam bébas sing katon dirancang khusus kanggo surfing.
Ndeleng artikel lengkap
Biografi Kilian Jornet Burgada

Kilian Jornet Burgada: Biografi saka superman

Juni 25, 2020

Kilian Jornet wis dadi legenda mendaki sawetara taun kepungkur. Usul, keprigelan olahraga lan sejarah prestasi dheweke ndadekake dheweke dadi pelari gunung sing paling apik ing jagad iki uga minangka simbol kekaguman.
Ndeleng artikel lengkap
10 perkara babagan surfing sampeyan kudu ngerti

10 perkara babagan surfing sampeyan kudu ngerti

Juni 24, 2020

Kita wis nyusun fakta-fakta sing paling apik babagan surfing, supaya sampeyan bisa sinau luwih akeh babagan olahraga ekstrem sing luar biasa iki. Sampeyan ora bisa kantun dheweke!
Ndeleng artikel lengkap
Latihan lengen kanggo para pendaki

Latihan lengen kanggo para pendaki

Juni 24, 2020

Yen sampeyan tindakake rutin kanthi rutin (njupuk langkah-langkah kabeh), sampeyan bakal bisa nyekel tangane climber lan bali sampeyan kudu luwih akeh.
Ndeleng artikel lengkap

Batu mendaki kanthi Chechu Arribas

Batu mendaki kanthi Chechu Arribas

Juni 24, 2020

Menek rock kanggo aku yaiku salah sawijining disiplin sing paling disenengi lan salah sawijining sing paling dawa sing saya lakoni minangka atlit, mula transisi dadi fotografi pendakian rock ing aku yaiku proses alami.
Ndeleng artikel lengkap
Jelajahi Helsinki - Finland

Jelajahi Helsinki: Petualangan, budaya lan istirahat ing Finland!

Juni 24, 2020

Kutha kosmopolitan sing dienggoni ing pesisir Baltic ditetepake dadi tenang lan kebak ilmu lan ilmu. Pusat lan kabeh sudhut Helsinki inspirasi sejarah, kasugihan arsitektur lan desain, sing ndadekake saben turis gumun
Ndeleng artikel lengkap
Kanthi Sunglasses

Kanthi Sunglasses: Ora jelas lan ora jelas kaping nalika nganggo kacamata

Juni 24, 2020

Apa padha nganggo kacamata mau kanthi bener? Kadhangkala bisa katon "jelas" nalika nganggo utawa kacamata. Kadhangkala, bisa uga katon ngerti yen ana kacamata sing paling cocog kanggo sampeyan. Nanging ora mesthi cetha banget.
Ndeleng artikel lengkap
Gelas Olahraga Gelas

Gelas Olahraga Gelas

Juni 24, 2020

Yen sampeyan olahraga olahraga ruangan lan petualangan kayata mlaku, trekking, ski, cycling, hiking lan liya-liyane, sampeyan ngerti yen sesanti sampeyan minangka salah sawijining alat sing paling berharga.
Ndeleng artikel lengkap

Muter Baseball

Baseball: Kepiye sampeyan olahraga saka olahraga dadi bagian utama budaya kutha?

Juni 24, 2020

Kita menehi dalan gedhe ing mburi baseball, uga dikenal minangka "topi baseball" utawa "cap baseball", aksesori sing wis dadi klasik olahraga, nanging uga artikel sandhangan isih saiki jaman saiki.
Ndeleng artikel lengkap
Goggel Snowboard

Goggol Snowboard, pilih sing paling apik kanthi mung 3 langkah

Juni 24, 2020

Yen sampeyan mlebu ing salju salju ing salju, utawa mung pengin ngganti kacamata lawas sampeyan kanthi luwih apik, kita duwe formula sing sampurna kanggo sampeyan milih kanthi apik sabanjure nalika sampeyan tuku kacathet salju salju. Pilih dhewe ing 3 langkah!
Ndeleng artikel lengkap
Jaime de Diego lan pendekatan sing kapenuhan adrenalin

Jaime de Diego lan pendekatan sing kapenuhan adrenalin

Juni 16, 2020

Foto-fotoku narik kawigaten (paling ora kaya sing dingerteni) kanggo kontras sing gedhe, panggunaan lampu kilat lan komposisi sing sinau banget. Dheweke minangka unsur utama sing dakkarepake kanggo nggarap, lan miturut pendapatku, bisa nggawe beda.
Ndeleng artikel lengkap
Chili: Lembah Elqui

Elqui Valley: Lelungan menyang Chili sing ora bisa sampeyan kantun!

Juni 16, 2020

Dumunung ing wilayah Coquimbo, sisih kulon La Serena, kita nemokake Lembah Elqui, salah sawijining lokasi alam sing paling apik lan apik ing kabeh negara, lan uga ing Amerika Kidul.
Ndeleng artikel lengkap

Latihan rutin fisik sadurunge turu

Latihan rutin fisik sadurunge turu

Juni 16, 2020

Tanpa gym? Ora masalah! Yen sampeyan ora duwe wayah olahraga nalika awan, tindakake rutin sing gampang ing wayah wengi sadurunge turu.

Ndeleng artikel lengkap
Tutup trucker

Tutup trucker. Tutup modis musim panas iki

Juni 16, 2020

"Cap" treler "utawa" truk "cap wis dibahas lan dipopulerake kanthi sejarah. Ing tutup trotoar Dheweke dhewe minangka sandhangan sing dirancang kanggo nglindhungi sirah lan mata saka sinar srengenge, nanging sajrone pirang-pirang taun wis dadi aksesoris busana sing apik.
Ndeleng artikel lengkap
Menek Yosemite

Menek Yosemite

Juni 15, 2020

Klompok pendakian - saka pengalaman lan reputasi - ngerti banget iki ... menek ing Yosemite pancen apik tenan! Iki lokasi Iki dianggep minangka Mekah kanggo pendaki rock paling apik ing jagad iki, lan minangka tantangan sing nyenengake kanggo akeh sing mutusake nambahi tembok taman nasional California ing wilayah kasebut.
Ndeleng artikel lengkap
Kacamata ski

Gog Ski Ski: Temokake kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan kacogokan ski!

Juni 15, 2020

Yen sampeyan minangka pemula lan kudu ngerti luwih akeh sadurunge tuku kacamata ski, kita menehi introduksi sing bakal bisa ngilangi mamangmu. Sawise sampeyan milih pasangan skis sampeyan, sandhangan termal, jas, helm lan sarung tangan, saiki wis milih pilihan kacamata ski.
Ndeleng artikel lengkap

Kacamata kanggo Wanita

Kacamata Wanita: Aksesoris sing paling migunani lan modis!

Juni 15, 2020

Saiki sampeyan bisa miwiti mikir babagan luwih akeh babagan nambah repertoire kacamata wanita, sing sampeyan tresnani banget lan nggawe sampeyan katon luar biasa ing kabeh aspek, saka sing paling akeh Fashionista malah paling sporti.
Ndeleng artikel lengkap
Kacamata Olahraga

Kacamata Olahraga: Apa aku kudu nganggo kabeh wektu?

Juni 15, 2020

Ngerti pentinge nggawa kacamata olahraga Yen sampeyan muter olahraga ing njaba, sampeyan bakal dadi kunci kanggo nglindhungi dhewe kanthi bener lan rumangsa kepenak nalika sampeyan olahraga utawa olahraga ing njaba omah.
Ndeleng artikel lengkap
Carlos Sainz Cenamor: Pembalap Rally Spanyol sing paling apik.

Carlos Sainz Cenamor: 2020 Putri Penghargaan Asturias

Juni 15, 2020

Ing umur 58 taun, juara Rally kaping pindho, Carlos Sainz Cenamor, bubar dianugerahi judhul Pembalap paling apik ing WRC lan dheweke mung menehi sing paling penting 2020 Putri Penghargaan Asturias Lan ora sithik!
Ndeleng artikel lengkap
10 DOKUMENTARI INS ADVENTURE

10 DOKUMENTARI INS ADVENTURE

Juni 13, 2020

Yen kita mikir olahraga ekstrem yaiku perkara pertama sing dipikirake yaiku petualangan lan adrenalin. Nolak alam lan nguji kahanan manungsa supaya kita rumangsa urip ing dalan. Nanging konco saben petualangan, mesthi ana crita sing apik ... crita sing sejatine! Saka wong lanang sing sejatine nyata, ing papan sing nyata.
Ndeleng artikel lengkap

10 skater paling ayu lan berbakat ing Instagram

10 skater paling ayu lan berbakat ing Instagram

Juni 05, 2020

Bocah-bocah wadon Skater wis tambah akeh ing arena skateboard profesional kanggo bakat lan katrampilan sing apik. Wiwit wiwitan ing California (AS) ing taun 60an, disiplin kasebut digawe ing lingkungan sing mung maskulin. Nanging saiki, kaya ing macem-macem olahraga ekstrem, bocah-bocah wadon wis nuduhake manawa dheweke pas karo papan ing skate. Iki bocah-bocah wadon sing duwe bakat sing kaget kabeh karo teknik lan katrampilane, nanging ora ana sing ngandhani yen dheweke bakal katon trik ing skateboard!
Ndeleng artikel lengkap
Sindrom kantor

Cara ngindhari Sindrom Kantor

Juni 05, 2020

Sindrom kantor sing disebut kedadeyan sawise sawetara jam lungguh ing ngarep komputer. Akeh wong sing nulis, ngrancang utawa ngedit foto petualangan - lan kegiatan liyane - uga ora nggatekake wektu sing dienggo ing ngarep komputer. Temokake carane iki bisa mengaruhi awak lan carane nyegah!
Ndeleng artikel lengkap
Paragliding ing Pokhara: mabur ing tengah Nepal

Paragliding ing Pokhara: mabur ing tengah Nepal

Juni 05, 2020

Yen sampeyan mikir babagan paragliding, Pokhara minangka salah sawijining panggonan paling apik. Kutha iki, uga diarani "gapura menyang Annapurnas" (rute populer liwat Himalaya), ditemokake ing pesisir Danau Phewa ing tengah Nepal, ing ngendi jarak cedhak Sarangkot lan dhuwur sing ana gandhengane karo tlaga nggawe wilayah sing cocog kanggo paragliding.
Ndeleng artikel lengkap
Michael Clark: Fotografi lan Fotografi Tumindak

Michael Clark: Fotografi lan Fotografi Tumindak

Juni 05, 2020

Michael Clark duwe spesialisasi ing olahraga petualangan, lanskap liar lan lelungan, nglamar teknik visual lan teknologi penting kanggo entuk fotografi sing cocog. Bakat dheweke nyebabake dheweke diterbitake sacara internasional kanggo individu, penerbit, kanggo tujuan pariwara, lan liya-liyane.
Ndeleng artikel lengkap


1 2 3 ... 14 Sabanjure